EXCLUSIV Dioszegi a reacționat, după ce Sepsi a câștigat la ”masa verde” meciul cu FCU Craiova: ”Am îmbătrânit cel puțin cinci ani”

laszlo dioszegi sepsi sepsi - fcu craiova Superliga Laszlo Dioszegi
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 19:27
Data actualizarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 19:28

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi OSK, a reacționat după ce echipa sa a avut câștig de cauză la Comisia de Disciplină și va câștiga la ”masa verde” meciul cu FCU Craiova.

Sepsi va câștiga punctele din meciul cu FCU Craiova, dar va fi nevoită să plătească o amendă în valoare de 25.000 de euro pentru meciul întrerupt în urma scandărilor xenofobe venite din zona galeriei oaspeților.

În urma acestei decizii, Sepsi, care ocupă ultimul loc de play-off, s-a distanțat la șapte puncte de FCU Craiova în clasament. Pe locul șapte este Petrolul, care are patru puncte în minus față de echipa lui Cristiano Bergodi.

„Nu vom avea o viață ușoară, vă psun din start, fără vina noastră. Viața noastră a devenit mult mai grea. În cele trei săptămâni, de când s-a întâmplat chestia asta, eu personal am îmbătrânit cel puțin cinci ani”, a spus Laszlo Dioszegi, pentru SPORT.RO și PRO TV.

FC U Craiova a anunțat că va face apel după decizia Comisiei de Disciplină. Oltenii se vor îndrepta mai întâi către Comisia de Recurs, iar ulterior, dacă va fi nevoie, la TAS.

Adrian Mititelu: ”Singura speranță este la TAS”

Mititelu anunță că echipa sa își va căuta dreptatea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS).

”Apelul din România este o formalitate. Domnul Burleanu, ca și Sandu Mircea, au creat niște chestiuni de formă, adică să avem și noi justiție sportivă și au creat niște comisii care oricum se contrazic între ele. 

Singura speranță este la TAS, unde cred că din punct de vedere legal suntem în afara oricărei ipoteze de sancționare. Cu siguranță va fi o decizie care se va da foarte rapid”, a spus Adrian Mititelu, pentru SPORT.RO și PRO TV.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!