Verdict despre transferul ratat de Florinel Coman: ”Te milogești?"

Florinel Coman FCSB Ionel Danciulescu Superliga Florinel Coman
Ionuț Stoica
Data publicarii: Joi 13 Iunie 2024, 23:36
Data actualizarii: Joi 13 Iunie 2024, 23:36

Transferul lui Florinel coman către Al-Duhail din Qatar a eșuat, după negocieri nereușite cu Gigi Becali, patronul FCSB.

Ionel Dănciulescu, fost internațional, a avut o reacție acidă referitor la acest episod. Fostul dinamovist a criticat atitudinea clubului din Qatar.

Ionel Dănciulescu: "Eu nu înteleg tam-tam-ul făcut"

Reprezentanții Al-Duhail au venit la București pentru a discuta transferul lui Coman, dar au încercat să evite plata clauzei de reziliere de 5 milioane de euro. Gigi Becali a propus alternative care nu au fost acceptate de clubul qatarez. În final, Al-Duhail a optat pentru transferul lui Luis Alberto de la Lazio.

  • Florinel Coman și Adrian Ilie / Foto - Gabriel Chirea

„Eu nu înțeleg tam-tam-ul făcut de cei din Qatar. Bă, dacă vrei să iei un jucător care are clauză, nu-l iei? Te mai milogești la un milion de euro? Plătește clauza și îl iei. Nu au fost serioși. Nu au tratat ca un club serios”, a declarat Ionel Dănciulescu, conform Digi Sport.

Florinel Coman, pregătit pentru EURO 2024

Deși transferul la Al-Duhail a căzut, Florinel Coman are șansa de a impresiona la EURO 2024. În cazul unor evoluții bune, ar putea atrage atenția altor cluburi din Europa. Naționala României, pregătită de Edi Iordănescu, debutează la turneul final pe 17 iunie, împotriva Ucrainei, pe Allianz Arena din Munchen.

Portretul lui Florinel Coman, realizat de Denis Drăguș

Denis Drăguș, coechipierul lui Coman la națională, a vorbit despre personalitatea și atitudinea winger-ului pe teren.

„Florinel Coman e un tip relaxat, glumeț, dar când e vorba de meci, fiecare secundă înseamnă numai implicare, concentrare, e efectiv alt om parcă. Total serios!”, a declarat Denis Drăguș, potrivit Pro Sport.

Programul României la EURO 2024

  • 17 iunie, ora 16:00: România - Ucraina, Munchen
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România, Koln
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România, Frankfurt

Lotul României pentru EURO 2024

Edward Iordănescu a selectat următorii jucători pentru turneul final:

  • Portari: Florin Niță, Horațiu Moldovan, Ștefan Târnovanu  
  • Fundași: Andrei Rațiu, Vasile Mogoș, Radu Drăgușin, Bogdan Racovițan, Adrian Rus, Ionuț Nedelcearu, Andrei Burcă, Nicușor Bancu  
  • Mijlocași: Deian Sorescu, Marius Marin, Alexandru Cicâldău, Răzvan Marin, Nicolae Stanciu, Adrian Șut, Darius Olaru, Dennis Man, Valentin Mihăilă, Ianis Hagi, Florinel Coman  
  • Atacanți: Denis Drăguș, George Pușcaș, Denis Alibec, Daniel Bîrligea  

Următorul mare eveniment fotbalistic, Campionatul European din Germania, va fi transmis în exclusivitate de PRO TV, PRO ARENA și VOYO, începând cu 14 iunie. Cele mai importante faze ale competiției vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO, astfel suporterii pot beneficia de acoperire completă a acestui turneu de mare anvergură.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!