Mirel Radoi Alin Tosca Steaua Superliga

Vedeta NEASTEPTATA a lui Radoi la Steaua! Inventia lui Galca a functionat perfect. Cine e liderul cu 6000 de euro salariu

Castiga putin in comparatie cu vedetele din lot, dar asta nu pare sa-l afecteze. Evolutiile din ce in ce mai bune l-au ajutat sa se impuna in primul 11.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Septembrie 2015, 11:54
Data actualizarii: Duminica 20 Septembrie 2015, 14:03

Alin Tosca a fost mutat de Galca in centrul apararii sezonul trecut, iar mutarea l-a prins perfect. Fotbalistul de 23 de ani a prins toate minutele actualului sezon. A fost folosit ca fundas central si ca aparator stanga, insa cresterea de forma a lui Guilherme l-a trimis cu prioritate alaturi de Varela.

Tosca a fost titular in toate jocurile acestui campionat si n-a iesit niciodata pe parcursul meciurilor. Gazeta Sporturilor scrie ca Radoi a remarcat pregatirea fizica extraordinara a lui Tosca si a considerat ca nu are nevoie sa fie menajat, indiferent de frecventa partidelor. Tosca e al doilea cel mai ieftin titular al Stelei. Castiga doar 6000 de euro pe luna, cu 1000 peste portarul Nita.

In acest sezon, Tosca a ratat numai deplasarea de la Trencin. In rest, are 5 prezente ca integralist in Europa si 90 de minute jucate in Supercupa cu ASA, pierduta de Steaua.

Modifică setările cookies