Vedeta NEASTEPTATA a lui Radoi la Steaua! Inventia lui Galca a functionat perfect. Cine e liderul cu 6000 de euro salariu

Mirel Radoi Alin Tosca Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Septembrie 2015, 11:54
Data actualizarii: Duminica 20 Septembrie 2015, 14:03

Castiga putin in comparatie cu vedetele din lot, dar asta nu pare sa-l afecteze. Evolutiile din ce in ce mai bune l-au ajutat sa se impuna in primul 11.

Alin Tosca a fost mutat de Galca in centrul apararii sezonul trecut, iar mutarea l-a prins perfect. Fotbalistul de 23 de ani a prins toate minutele actualului sezon. A fost folosit ca fundas central si ca aparator stanga, insa cresterea de forma a lui Guilherme l-a trimis cu prioritate alaturi de Varela.

Tosca a fost titular in toate jocurile acestui campionat si n-a iesit niciodata pe parcursul meciurilor. Gazeta Sporturilor scrie ca Radoi a remarcat pregatirea fizica extraordinara a lui Tosca si a considerat ca nu are nevoie sa fie menajat, indiferent de frecventa partidelor. Tosca e al doilea cel mai ieftin titular al Stelei. Castiga doar 6000 de euro pe luna, cu 1000 peste portarul Nita.

In acest sezon, Tosca a ratat numai deplasarea de la Trencin. In rest, are 5 prezente ca integralist in Europa si 90 de minute jucate in Supercupa cu ASA, pierduta de Steaua.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!