Steaua Houssine Kharja Superliga

Steaua si-a prezentat oficial ultimul transfer! Radoi: "Ii multumesc mult lui Olaroiu! Va fi unul dintre cei mai buni straini din Romania!"

Steaua a reusit sa rezolve un ultim transfer al toamnei pe ultima suta de metri. L-a prezentat astazi oficial pe Kharja.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Septembrie 2015, 09:30
Data actualizarii: Sambata 19 Septembrie 2015, 11:10
"Ii multumesc lui Olaroiu"

Kharja a sosit ieri in Romania, a facut vizita medicala si a semnat un contract pe un sezon cu Steaua. Va purta numarul 14 si anunta ca a venit sa ajute la castigarea unui nou titlu. Kharja a fost prezentat oficial la Steaua intr-o conferinta de presa la care au participat Valeriu Argaseala si Mirel Radoi.

Presedintele Argaseala a deschis conferinta de presa, declarand: "Un jucator care va ajuta echipa, aveam nevoie de el. Radoi si Olaroiu il cunosc si stiu ca poate sa ajute foarte bine Steaua."

Radoi a completat, multumindu-i inca o data lui Olaroiu pentru ca a ajutat Steaua sa faca acest transfer: "Ii multumesc mult lui Oli pentru ca m-a ajutat foarte mult. Kharja a inteles situatia grea prin care trece clubul, a trebuit sa ne luptam cu alte cluburi sa-l aducem aici. Avem momente grele in anumite partide in care avem nevoie de un jucator ca el, sa tina mingea, sa dezechilibreze adversarii.  Nu trebuie sa privim fiecare pasa a lui ca pe un assist, sa decida fiecare meci. Nu este un jucator care la fiecare partida poate decide meciul de unul singur. Are personalitate, dar daca nu va fi ajutat de jucatori, nu se va putea integra", a spus antrenorul Stelei.

Kharja: "Cel mai important este sa luam titlul!"

Kharja a fost intrebat daca vrea sa fie capitan la Steaua. A anuntat ca echipa trebuie sa aiba 11 capitani la fiecare meci daca vrea sa isi indeplineasca obiectivele.

"Sunt foarte fericit ca am ajuns aici, ii multumesc lui Olaroiu pentru ca mi-a vorbit foarte frumos despre Steaua. Pe Radoi il stiu ca jucator, a fost un mare jucator si sper sa faca performanta si ca antrenor. Am auzit lucruri bune despre Steaua. Este o experienta noua si interesanta in cariera mea. Cel mai important lucru e ca la finalul sezonului sa fim pe primul loc! Am fost primit bine si de conducere si de colegi. Azi am intrat in vestiar. Cel mai important lucru pentru mine este sa ma adaptez cat mai repede. Ce le-as spune colegilor mei e ca sunt tineri si trebuie sa fie aiba mandrie ca poarta tricoul Stelei! In momentul asta nu ma vad capitan la Steaua. Echipa trebuie sa aiba 11 capitani care sa-si asume responsabilitatea. Si la nationala Marocului am vorbit mereu cu colegii mei ca trebuie sa fie 11 jucatori responsabili pe teren. Varela e un jucator cu multa experienta, il cunosc. Obiectivul e sa iau titlul cu Steaua, ca echipa sa joace in Cupele Europene! Obiectul personal? Sa pot sa ajut echipa sa obtina rezultate, iar pentru asta trebuie sa ma sacrific. Vreau sa joc bine la Steaua si la nationala. "Presiunea o voi privi mai mult ca pe o stimulare!", a declarat Kharja.

"Poate juca pe orice pozitie de la mijloc in sus"

Radoi e fericit ca l-a adus pe Kharja. Spune ca este un mijlocas polivalent care poate evolua oriunde de la mijloc in sus. Il ochim de ceva timp. Imi pare rau ca nu am fortat lucrurile de mai devreme. Il aveam pe Neagu, revenea Filip, era Tahar. Am gresit ca am incercat sa aduc jucatori care stiau deja campionatul romanesc. El atunci avea si o situatie delicata si era greu financiar sa-l aducem. Discutia purtata cu Olaroiu a contat mult. Kharja a acceptat oferta pe care noi i-am facut-o. Banii nu au contat pentru el. "

Cu siguranta va fi unul dintre cei mai buni straini din Romania - Mirel Radoi

"Are si rautate si o experienta vasta. Am incercat prin aducerea unor jucatori sa aducem personalitate in joc. Nu sunt genul de om care sa vorbesc despre jucatori ca este cel mai bun sau cel mai slab. El, prin evolutiile sale pentru Steaua, trebuie sa le arate si celorlalti de ce a jucat unde a jucat pana acum.  Cred in continuare ca suntem principala favorita la titlu! Kharja poate juca pe orice pozitie de la mijloc in sus! E polivalent", a declarat Radoi.

Modifică setările cookies