Liga 1

Varianta SF cu Florin Andone la Rapid, demontată: ”Nu îl văd în România, de la un salariu de 30-40.000”

Rapid este echipa care încearcă să dea lovitura momentului în Liga 1 cu transferul lui Florin Andone, care este, în prezent, împrumutat de Brighton în Spania, la Cadiz.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 08:18
Data actualizarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 08:23

Oficialii echipei giuleștene sunt gata să facă eforturi din punct de vedere financiar și să-i ofere lui Andone suma de 75.000 de euro pentru un contract până la finalul sezonului.

”Mă îndoiesc că Florin Andone va veni în România!”

Florin Prunea nu crede că Andone va veni să joace în Liga 1.

„Mă îndoiesc că va veni Florin Andone în România! Eu cred că este pe altă linie, a intrat într-un anumit circuit. Nu îl văd în România, de la un salariu de 30.000-40.000. Probabil că va găsi o altă echipă. Nu m-a dat pe spate. În ultimii doi-trei ani, el a dispărut total”, a spus Prunea, pentru ProSport.

Acesta mai este sub contract cu Brighton până în 2023, astfel că există posibilitatea ca, din vară, giuleștenii să aibă o clauză de cumpărare definitivă.

Andone a fost cumpărat de Brighton de la Deportivo La Coruna în 2018, pentru suma de șase milioane de euro. Acesta a mai jucat la Galatasaray și Cadiz sub formă de împrumut.

1,2 milioane de este cota de piață a atacantului român care a evoluat în șase partide în acest an, reușind să marcheze un singur gol.

Modifică setările cookies