Valeriu Iftime, gata să îl demită pe Croitoru după eșecul cu Dinamo: "O echipă slabă, mi-e și jenă! E mai bine la Liga 2"

valeriu iftime Dinamo FC Botosani Marius Croitoru Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 August 2023, 23:16
Data actualizarii: Luni 14 August 2023, 23:15

FC Botoșani a coborât pe ultimul loc din Liga 1, după ce moldovenii au pierdut și partida cu Dinamo, de pe Arcul de Triumf, scor 0-1.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Dinamo în minutul 90+5. După o acțiune individuală a lui Denis Politic, jucătorul a centrat în fața porții, iar portarul Răzvan Ducan a intervenit greșit, mingea l-a lovit și a intrat în propria poartă.

Valeriu Iftime, gata să îl demită pe Croitoru după eșecul cu Dinamo

Imediat după meci, Valeriu Iftime a intervenit la TV și a anunțat că sunt șanse mari ca Marius Croitoru să mai aibă un singur meci pe banca lui FC Botoșani, cel cu Oțelul Galați, de sâmbătă.

Patronul lui FC Botoșani nu își recunoaște echipa și a spus că nu înțelege de ce Marius Croitoru nu mizează pe mai mulți jucători aduși în această vară.

"În prima repriză am avut câteva faze, dar mă gândeam că vom schimba ceva la pauză. N-a schimbat nimic la pauză, am jucat cu aceeași echipă. E o situație grea. O să mă gândesc ce putem face. Cred că în pauza competițională o să iau niște măsuri. Mă refer la banca tehnică. Categoric, ar putea fi schimbată. N-am jucat absolut nimic în aceste 5 etape, mai puțin cu Rapid. E greu să te gândești că în formula asta vom funcționa pe viitor. Eu nu vreau să schimb, să vedem, mai avem un meci cu Oțelul. Ce ar putea schimba? Să câștige, să jucăm fotbal. Noi nu știm fotbal.

E o echipă slabă, pe care nu recunosc. Mi-e și jenă să mai răspud. E greu să vorbești de fotbal la Botoșani. E o echipă de liga a doua. Nu mi-e frică de retrogradare. Se vor înjumătăți punctele, dar vorbim de echipă, de fotbalul practicat. Ceva nu funcționează. E vizibil, e logic pentru toată lumea. Noi am jucat un fotbal de adormit. Doar dacă te bate nevasta te uiți la meci. Care fotbalist, în afară de Dican, s-a remarcat în această seară? Nu pot să văd lipsa asta de profesionalism de la jucătorii mei. În seara asta au fost depășiți de Dinamo. Politic s-a distrat! Trebuia văzut de la început că băiatul ăla a avut 3-4 greșeli, care nu e nici măcar fundaș dreapta, el e cârpit.

Nu mi-e frică de liga a doua. E mai bine până la urmă. Luăm o bătaie, încă o bătaie. Mă mai gândesc, voi vorbi cu Marius Croitoru să văd care e filosofia lui. În funcție de ce spun ei, dar dacă spun că e vina lui Mutombo sau Pius, nu mă încălzește nimic. 

Nu pot să spun că regret că am schimbat antrenorul. Am avut 5-6 jucători pe care i-am văzut la televizor cât aleargă și ce șmecherii fac și nu îi bagă în teren. Poate nu sunt pregătiți, nu știu. Sper să ne revenim. Nu sunt deloc disperat. E o stare normală. Mai trebuie și ultimul loc să fie la cineva. Uite că l-am luat noi. Trebuie să închidă și unul obloanele la casă. Asta nu înseamnă că plec acasă, ci să mă gândesc la cât pot face. Când dai milioane de euro și ești acolo... o să vedem, nu știu. E o seară proastă pe care trebuie să o țină minte Croitoru. Să văd ce explicație o să dea. Mai avem un meci, Oțelul e tare ca oțelul. Dacă pierd și cu Oțelul acasă, ce pot să fac? Spuneți dumneavoastră! Trebuie să schimb ceva. Jucătorii nu-i mai poți schimba, pentru că abia i-am adus", a spus Valeriu Iftime, la Prima Sport.

Marius Croitoru a revenit la FC Botoșani în această vară. A înregistrat două remize și trei eșecuri pe banca moldovenilor.

FC Botoșani, în acest sezon

  • FC Voluntari - FC Botoșani 2-1
  • FC Botoșani - Petrolul 1-1
  • Rapid - FC Botoșani 2-2
  • FC Botoșani - FC U Craiova 0-1
  • Dinamo - FC Botoșani 0-1
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!