Valentin Iliev antrenor fcsb FCSB Gigi Becali Superliga

Valentin Iliev a dezvăluit motivul pentru care a refuzat să fie antrenorul lui Gigi Becali: „FCSB m-a căutat, am vorbit!”

Valentin Iliev a mărturisit de ce a refuzat postul de antrenor la FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Martie 2023, 18:51
Data actualizarii: Luni 13 Martie 2023, 18:51

Demisia lui Leo Strizu (55 ani) a făcut ca postul de antrenor la FCSB să fie vacant. Cum Mihai Pintilii (38 ani), cel care a pregătit echipa în ultimele luni, nu are licență, Gigi Becali (64 ani) este nevoit să caute un alt tehnician. 

Valentin Iliev a refuzat postul de antrenor la FCSB 

Primul nume de pe lista patronului de la FCSB a fost Valentin Iliev (42 ani), cele două părți purtând deja o discuție. Însă, fostului fundaș central al roș-albaștrilor i s-a comunicat că va trebui să lucreze cu Mihai Pintilii și întreg staff-ul său la vicecampioana României, decizia care nu a fost pe placul bulgarului. 

  • Valentin Iliev

„Nu e nimic concret. Cei de la FCSB m-au căutat, am vorbit, le-am prezentat modul meu de lucru și filosofia mea despre fotbal. Din conversație reiese clar că trebuie să lucrez cu oamenii care sunt deja acolo.

Cu tot respectul pentru ei, dar eu am propria mea echipă de oameni pe care mă bazez și am deplină încredere și împărtășim aceeași viziune despre fotbal”, a declarat Valentin Iliev pentru gsp

Gigi Becali nu renunță la Mihai Pintilii

„Bă, voi credeți că sunt idiot? Adică îmi merge bine și spun: 'Vino, mă, tu, încoace! Pintilii, pleacă! Dă-i drumul de aici, că așa vrea Burchel?'. Du-te, mă, de aici! Eu spun așa: 'Te pun pe tine antrenor, tu ești antrenor, dar trebuie să ții cont de ce zice Pintilii. Că el mi-a făcut treabă până acum”, a declarat Gigi Becali pe 13 martie. 

Un cipriot, favorit să o preia pe FCSB 

Cum negocierile cu Valentin Iliev au picat, Gigi Becali a mărturisit că favorit să preia funcția de principal la FCSB este un cipriot. Omul de afaceri este tentat să numească un antrenor străin pentru a scăpa de rigorile Federației Române de Fotbal. 

„Nici Iliev, nici Tony nu va veni. Să vedem. S-ar putea să fie un antrenor român sau unul străin. Să vedem care cunoaște mai bine filosofia. Sunt doi din afară și unul din România. Ăsta care e român a lucrat în România, a fost și la națională. Să vedem dacă se mulează pe filosofia Stelei (n.r.- râde). Filosofia Stelei e mai complicată!

Cred că va fi un străin. Parcă cipriot e. Știi de ce? Ca să scap de ei. Dacă pun un român, o să se spună că va fi suspendat. Dacă pun străin, cum îl sancționezi? E antrenor străin. Mai bine un străin. El le zice: 'Nu știu limba voastră. Nu știu nici limba engleză. Vorbiți cipriota'. Cu omul cu minte strâmbă trebuie să îți faci mintea strâmbă. Punem un cipriot ca să-l anchetați în cipriotă”, a mai spus Gigi Becali. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!