UTA Arad - FC Botoşani 3-1 | Victorie importantă pentru arădeni! Prima înfrângere pentru Stoican pe banca moldovenilor în acest an

UTA Arad FC Botosani Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Februarie 2023, 11:42
Data actualizarii: Sambata 11 Februarie 2023, 17:39

UTA Arad s-a impus în meciul de pe teren propriu cu FC Botoșani. 

UTA Arad - FC Botoşani 3-1

FINAL!

Min. 61: Ocazie pentru UTA Arad! Ștefan Milosevic și-a încercat norocul cu un șut în forță, însă balonul a trecut peste poarta lui Pap.

Min. 46: Start în repriza secundă!

PAUZĂ

Min. 45+1: GOOOL UTA Arad! Rares Pop primește mingea în careul de 16 metri, avansează cu balonul la picior, apoi îl învinge pe Pap cu un șut în forță.

Min. 39: GOOOL FC Botoșani! Victor Dican prelungește pe spate o minge venită de pe partea stângă, până la Mihai Alexandru Roman, care trimite imparabil, cu capul, în plasa porții lui Balauru.

Min. 27: GOL anulat lui FC Botoșani! Dragu a marcat cu un șut din afara careului de 16 metri, însă reușita a fost anulat după consultarea VAR, din cauza unui ofsaid la faza precedentă.

Min. 11: GOOOL UTA Arad! Rareș Pop îl găsește perfect pe Stefan Milosevic, iar acesta trimite mingea printre picioarele portarului Pap.

Min. 4: GOOOL UTA Arad! În secunda 30 a meciului, Alin Șeroni alunecă la sacrificiu, însă lovește mingea cu mâna,  iar arbitrul Bogdan Dumitrache arată punctul cu var după consultarea arbitrajului video. Stefan Milosevici a transformat fără probleme lovitura de pedeapsă.

Min. 1: A început partida! 


Arădenii nu traversează cea mai bună perioadă, aceștia nu au mai învins pe teren propriu în Superliga României din 26 august 2022, UTA - FC U Craiova 1948 2-1! Ulterior, au urmat pe teren propriu patru rezultate de egalitate şi cinci înfrângeri.

De partea cealaltă, moldovenii vin cu un moral foarte bun, după ce au reușit o performanță unică în acest an:  singurii din campionat care au câştigat toate cele 3 partide din 2023.

UTA Arad - FC Botoşani, sâmbătă, 11 februarie – ora 14.30

10 goluri a marcat Sebastian Mailat (FC Botoșani) în ediţia curentă, dintre care cinci au fost reuşite în acest an calendaristic.

Cinci goluri a înscris moldoveanul Virgiliu Postolachi (UTA Arad) în sezonul actual, locul 2 în topul celor mai buni marcatori debutanţi în campionat, fiind depăşit doar de Arnold Garita (FC Argeş / 9 goluri).

UTA şi FC Botoşani s-au mai întâlnit de șase ori în principala competiţie internă, fiecare şi-a trecut în cont câte două victorii, iar alte două partide s-au terminat fără gol marcat (ambele cu arădenii în postura de gazde).

Primul joc a avut loc pe 31 octombrie 2020, FC Botoşani - UTA Arad 2-3. Acesta a fost şi duelul cu cele mai multe goluri.

Cea mai recentă dispută directă din Superliga României: 9 septembrie 2022, FC Botoşani - UTA Arad 1-2, goluri înscrise de Shaquill Sno, respectiv Juan Cascini şi Virgiliu Postolachi.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!