Ianis Hagi ianis hagi fiorentina ianis hagi viitorul transfer ianis hagi Superliga

Urmeaza un TRANSFER DE TOP pentru Ianis Hagi! Fiul "Regelui", urmarit de echipe puternice din Champions League

Ianis Hagi nu va mai sta mult la Viitorul.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Aprilie 2019, 18:09
Data actualizarii: Marti 09 Aprilie 2019, 18:12

Echipe de top din fotbalul european se intereseaza de el. George Ogararu, director de relatii internationale la Viitorul, a declarat ca mai multe echipe din Champions League s-au interesat de serviciile capitanului de la Viitorul.

"Exista mult interes pentru Ianis, e normal sa fie asa. E un jucator care a facut diferenta, este lider, statistica o demonstreaza. La meciul cu Craiova a alergat peste 11,5 km si a atins mingea de 350 de ori. E normal ca echipele din Champions League sa vina si sa-l urmareasca. Pentru Ianis este important proiectul, sa-l vada cum il vedem si noi, un jucator care poate sa faca diferenta in fotbalul mare pe viitor",
a spus Ogararu la ProSport LIVE.

Campionatul European de tineret din vara ar putea reprezenta trambulina catre o echipa puternica din Vest pentru Ianis Hagi. Romania U21 s-a calificat dupa 20 de ani la turneul final, iar o evolutie buna a lui Hagi jr la EURO ar echivala cu un transfer important.

Ianis Hagi a mai avut o scurta experienta in Vest. Tanarul jucator a fost in lotul Fiorentinei pentru un sezon si jumatate. A jucat doar 2 meciuri pentru prima echipa a italienilor si a fost nevoit sa revina la Viitorul.

Modifică setările cookies