Unul a semnat, altul urmează! Gigi Becali anunță ultimele decizii de la FCSB

Gigi Becali FCSB Joyskim Dawa Superliga Gigi Becali, patron FCSB / Foto: Captură PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 09:10
Data actualizarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 09:09

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, i-a recompensat pe doi dintre jucătorii care au dus greul în acest sezon, unul în care echipa sa se îndreaptă către primul titlu după nouă ani.

Gigi Becali a anunțat că Joyskim Dawa a primit o mărire de salariu și încasează în prezent aproximativ 15.000 de euro lunar. Mărirea de salariu vine și cu o prelungire a contractului scadent în această vară.

Gigi Becali: "Lui Dawa i-am mărit contractul, iar pe Lixandru îl chemăm după meciurile astea"

Următorul pe listă este Mihai Lixandru. Mijlocașul defensiv a primit deja o mărire de salariu în momentul în care a devenit om de bază la FCSB, iar o altă creștere va înregistra la finalul acestui sezon, spune Becali.

"Lui Dawa i-am mărit contractul, da. Avea 12.000, acum mi se pare că are 15.000. Lixandru avea 6.000, i-am făcut 10.000 acum șase luni. Le-am zis ca după meciurile astea să-l cheme pe Lixandru și să-i mărim iar salariul după șase luni. Va avea salariu de 12.000 sau 15.000. 

Lixandru e jucător de bază și îi dau ca să primească încredere. Eu îi dau responsabilitatea și încrederea", a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

Joyskim Dawa (28 de ani) joacă la FCSB din vara anului 2022, când a fost cumpărat de la FC Botoșani, pentru 350.000 de euro. Stoperul camerunez a fost un titular obișnuit în aceste două sezoane, însă în acest play-off a fost trecut pe banca de rezerve în urma revenirii lui Vlad Chiricheș după accidentare.

Mihai Lixandru (22 de ani), testat și ca fundaș central în startul sezonului, a devenit un titular incontestabil la mijlocul terenului, întregind tripleta din care mai fac parte Adrian Șut și Darius Olaru.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!