OFICIAL Universitatea Craiova a prezentat al doilea transfer al verii! Revenire în Bănie

Universitatea Craiova FC Sion Ivan Martic Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Iulie 2022, 16:31
Data actualizarii: Luni 11 Iulie 2022, 16:31
Universitatea Craiova continuă să își întărească zona defensivă, iar oltenii au prezentat al doilea fundaș transferat în această vară.

Fotbalistul elveţian Ivan Martic (31 de ani) a revenit la Universitatea Craiova, el semnând un contract valabil două sezoane cu gruparea olteană.

Ivan Martic a revenit la Universitatea Craiova

"Universitatea Craiova a semnat un contract valabil pe o perioadă de doi ani cu Ivan Martic. Câştigător al Cupei României, cu peste 70 de meciuri în tricoul alb-albastru, Ivan se întoarce acasă pentru a apăra blazonul Ştiinţei, aşa cum a făcut-o şi în cei aproape 3 ani petrecuţi în Cetatea Băniei. Mult succes!", anunţă clubul pe pagina oficială din Facebook, transmite Agerpres.

Martic a mai jucat la Universitatea Craiova în perioada august 2017 - aprilie 2020, din acel an fiind legitimat la echipa din ţara sa natală, FC Sion. El a revenit la formaţia olteană din postura de jucător liber de contract.

Anterior, el a evoluat în cariera sa la formaţiile FC St. Gallen, FC Schaffhausen, Hellas Verona, Spezia Calcio şi HNK Rijeka.

Ivan Martic este al doilea transfer realizat de Universitatea Craiova după cel al fundaşului brazilian Raul Silva.

Sorin Cârțu: "Martic poate juca și fundaș central"

În urmă cu șase zile, Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a anunțat revenirea lui Ivan Martic în Bănie și a explicat că fotbalistul elvețian poate juca și pe postul de fundaș central, chiar dacă poziția de bază este cea de apărător dreapta.

„Am găsit fundașul central. Îl avem pe Silva, este Papp, Găman, Screciu, mai poate juca și Crețu acolo. Avem soluții de fundaș central, nu cred că la ora actuală este o mare problemă. Poate la mijloc trebuie să căutăm, să vedem ce alegem. 

A venit și Martic acum la echipă, după ce a plecat Conte. A revenit, după 2-3 ani în care a fost în țara lui natală. Poate juca și fundaș central”, a declarat Sorin Cârțu la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!