VIDEO EXCLUSIV Universitatea Craiova a bifat al doilea transfer al verii: „Am găsit fundașul central!” 

Sorin Cârțu a anunțat noul jucător din lotul lui Laszlo Balint. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Iulie 2022, 14:49
Data actualizarii: Marti 05 Iulie 2022, 14:49

Universitatea Craiova a transferat un singur jucător în această vară. Oltenii l-au adus liber de contract pe Raul Silva (32 ani), de la Braga, pentru a completa locul lăsat de Marius Constantin (38 ani) în centrul defensivei. 

Președintele oltenilor este de părere că Laszlo Balint (43 ani) nu mai are nevoie de întăriri în apărare, mai ales că Ivan Martic (31 ani) a revenit în Bănie, după un împrumut de doi ani la FC Sion. 

Sorin Cârțu: „Avem soluții de fundaș central!” 

„Am găsit fundașul central. Îl avem pe Silva, este Papp, Găman, Screciu, mai poate juca și Crețu acolo. Avem soluții de fundaș central, nu cred că la ora actuală este o mare problemă. Poate la mijloc trebuie să căutăm, să vedem ce alegem. 

A venit și Martic acum la echipă, după ce a plecat Conte. A revenit, după 2-3 ani în care a fost în țara lui natală. Poate juca și fundaș central”, a declarat Sorin Cârțu la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Ivan Martic este fundaș dreapta. În ultimele două sezoane a fost împrumutat în Elveția, la FC Sion, unde a adunat 18 meciuri , fără a marca sau a oferi o pasă decisivă. La Universitatea Craiova se va lupta pentru un loc de titular în flancul drept cu Ștefan Vlădoiu (23 ani) și Bogdan Vătăjelu (29 ani), care a acaparat postul de fundaș dreapta, chiar dacă este stângaci. 

Modifică setările cookies