Universitatea Craiova braga raul silva Superliga

Universitatea Craiova a rezolvat primul transfer al verii: "Semnează pe două sezoane"

Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu un fundaș brazilian, care va fi primul transfer al oltenilor din această fereastră de mercato.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iunie 2022, 13:24
Data actualizarii: Duminica 26 Iunie 2022, 13:23

Oltenii au bătut palma cu fundașul central brazilian Raul Silva, în vârstă de 32 de ani, care își încheie contractul cu Braga și a fost împrumutat în a doua parte a sezonului trecut la Estoril.

Raul Silva, primul jucător transferat de Universitatea Craiova în această vară

Raul Silva, fotbalist cu 137 de meciuri în prima ligă din Portugalia, va sosi la Universitatea Craiova din postura de jucător liber de contract și va semna o înțelegere valabilă două sezoane, anunță jurnalistul Pedro Sepulveda, de la SIC Noticias.

Experimentatul stoper și-a început cariera în Brazilia, însă cele mai importante realizărie le-a avut în Portugalia, la Braga, unde a strâns 20 de meciuri în Europa League și a cucerit două trofee pe plan intern - Cupa (2021) și Cupa Ligii (2020).

În 2019, site-ul de specialitate Transfermarkt.com îl cota pe Raul Silva la 5 milioane de euro. În prezent, valoarea brazilianului este estimată la doar un milion de euro.

  • 14 goluri în 113 meciuri a strâns Raul Silva în tricoul celor de la Braga
  • 19 partide și două reușite a avut Silva în sezonul trecut, la Braga și Estoril

Cum s-a mișcat Universitatea Craiova în această vară

Antrenor - Laszlo Balint (nou)

Veniri - Bogdan Brășfăleanu, Marian Danciu, Sebastian Nețoiu, Rafael Vlăsceanu (promovați de la juniori)

Reveniri după împrumuturi - Laurențiu Popescu (25 ani / portar / FC Brașov SR), Vasile Constantin (24 ani / mijlocaș central / FC Brașov SR), Alexandru Mărieș (21 ani / mijlocaș dreapta / Poli Iași)

Plecări - Ovidiu Bic (28 ani / mijlocaș central / "U" Cluj / contract reziliat), Mirko Pigliacelli (28 ani / portar / contract încheiat), Lyes Houri (26 ani / mijlocaș ofensiv / Fehervar / împrumut expirat), Marius Constantin (37 ani / fundaș central / FC Argeș / contract încheiat), Florin Borța (23 ani / fundaș dreapta / Petrolul / împrumutat), Denis Rusu, Valerică Găman, Antoine Conte, Ante Roguljic (jucători cărora le expiră contractele în această vară și încă nu au fost prelungite) 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!