Liga 1

Mihai Stoica, poveste cu tâlc pentru Sorescu: "Eu m-am dus aproape de gard și mi-am luat scuipat"

Deian Sorescu (24 de ani) s-a arătat în continure afectat de gestul fanilor dinamoviști, care l-au obligat să-și dea jos tricoul după meciul cu CS Mioveni, scor 1-2.
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 19:21
Data actualizarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 19:21

Golgheterul lui Dinamo a spus, după meciul amical cu Farul, scor 2-2, că nu a trecut peste gestul fanilor din 16 decembrie și "va ține minte" ceea ce s-a întâmplat. 

Mihai Stoica, poveste cu tâlc pentru Sorescu

Mihai Stoica nu înțelege de ce, după meciul pierdut dramatic contra lui CS Mioveni, Deian Sorescu a ales să meargă în zona suporterilor dinamoviști, fiind evident că fanii erau foarte nervoși. Oficialul de la FCSB chiar a oferit un exemplu din cariera sa, când a trecut printr-o situație asemănătoare.

"Te-a bătut Mioveniul, ok, ai aplaudat, ai văzut că te înjură... doar nu ți-au scandat numele, era clar că erau nervoși. De ce te-ai dus acolo? Eu am pățit asta. Eu m-am dus aproape de gard și mi-am luat scuipat. Te înjură, asta e situația. 

Când cineva te înjură, nu te duci să te înjure de mai aproape. El n-a gândit-o bine. Jucătorii pleacă de la o echipă, spun că au fost martiri și le să dă câștig de cauză mereu", a spus Mihai Stoica, la Telekomsport.

Sorescu este golgherul lui Dinamo în Liga 1, cu opt reușite în 20 de partide, la care se mai adaugă și un assist. Acesta este evaluat de site-urile de specialitate la 1,9 milioane de euro.

Până acum, s-a zvonit că Sorescu este dorit de mai multe echipe din Polonia sau zona Golfului.

Modifică setările cookies