Liga 1

EXCLUSIV „Nu mă interesează!” Deian Sorescu, reacție surprinzătoare când a auzit de ofertele venite pe numele său

Dinamo a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul amical disputat în compania Farului Constanța.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 20:55
Data actualizarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 21:36

Deian Sorescu, unul dintre marcatorii lui Dinamo în această seară, a avut o reacție surprinzătoare în momentul în care a fost întrebat despre transferurile care au sosit în „Ștefan cel Mare” pe numele său - mai multe detalii AICI.

Sorescu a declarat că a purtat o discuție cu Iuliu Mureșan și l-a rugat pe acesta să nu-i spună nimic despre cluburile care se interesează de el până nu va exista ceva concret, deoarece dorește să se concentreze pe ce are de făcut la Dinamo.

„Am tratat serios meciul Este ultimul nostru amical. Încercăm să ne apropiem de 100%. În meciurile oficiale vom pleca cu o singură idee: să nu luăm gol. De astăzi înainte vom juca fiecare meci ca pe o final.

Eu nu m-am schimbat deloc. Am continuat să mă antrenez foarte bine. A fost și o zi specială pentru mine că astăzi e ziua mamei, peste câteva zile, a iubitei. Le dedic lor reușita din acesta seară.

Sorescu: „I-am transmis domnului Mureșan să nu-mi spună nimic!”

Nu mă interesează acest subiect. Am vorbit cu domnul Mureșan și i-am zis că orice vine pe numele meu să nu-mi spună, pentru că nu vreau să mă distragă nimic de la joc. Vreau să mă anunțe doar dacă e nevoie să mă duc să semnez”, a spus Deian Sorescu, la PRO X.

Sorescu este golgherul lui Dinamo în Liga 1, cu opt reușite în 20 de partide, cifră la care se mai adaugă și un assist. Acesta este evaluat de site-urile de specialitate la 1,9 milioane de euro.

S-a zvonit că Sorescu este dorit de mai multe echipe din Polonia sau zona Golfului.

Modifică setările cookies