FCSB - Universitatea Craiova Arena Nationala Superliga Superliga

Una caldă, alta rece! Motivul pentru care FCSB - Universitatea Craiova nu se poate disputa pe Arena Națională

FCSB a reușit să obțină acordul pentru disputarea partidei cu CFR Cluj pe stadionul din Ghencea. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Iulie 2023, 17:13
Data actualizarii: Luni 31 Iulie 2023, 17:27

După mai multe încercări eșuate, FCSB a obținut aprobarea de a juca meciul din etapa a patra pe stadionul "Steaua".

Acordul dintre cele două părți a fost semnat, iar FCSB - CFR Cluj va avea loc în Ghencea. Pentru echipa roș-albastră au trecut mai bine de opt ani de la ultima partidă dispută colo.

FCSB - Universitatea Craiova nu se dispută pe Arena Națională

Vicecampioana României luase în calcul că după jumătatea lunii august va putea reveni pe Arena Națională, însă calculele sunt date peste cap de un nou eveniment organizat pe stadion la începutul lui septembrie. 

În perioada 01-03 septembrie, pe Arena Națională, va avea loc East European Comic Con, considerat cel mai important eveniment din Europa de Est dedicat pasionaților de benzi desenate, animații, jocuri video, filme și seriale TV.

Gigi Becali nu l-a 'iertat' pe Nicușor Dan

Omul de afaceri îl găsește vinovat pe Nicușor Dan pentru că clubul roș-albastru nu poate evolua pe cel mai mare stadion al țării. 

"Deci avem Național Arena… Dar avem un Tralalachi, pe care Tralalachi l-am pus primar la Capitală. Pe Tralalachi… Doamne iartă-mă, dar așa ceva numai în România se poate întâmpla. Doar după față trebuia să-l vedem. Eu l-am văzut după față.

Păi dacă îl pui pe Tralalachi și face el concerte. Păi noi de ce am făcut stadionul? Să jucăm fotbal. Ne-a trimis de la Primărie că e concert. Că Tralalachi face concert. Pe stadion…", spunea patronul lui FCSB în urmă cu câteva săptămâni.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!