Un titular dispare din 11-le de start al Stelei! Singura problema a lui Reghe inaintea meciului cu Chiajna

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Februarie 2014, 19:45

	Un titular dispare din 11-le de start al Stelei! Singura problema a lui Reghe inaintea meciului cu Chiajna

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua ndash; Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland ndash; Southampton si duminica 18:00 Arsenal - Liverpool!

Mai multi stelisti au acuzat accidentari in primul cantonament din Spania, insa doctorii clubului i-au recuperat. Reghecampf are o singura problema de lot inaintea meciului cu Chiajna. Latovlevici e indisponibil si nu poate intra. In fata celui mai periculos om de la Chiajna, Onduku, va fi, cel mai probabil, Paul Parvulescu.

"Singurul jucator indisponibil pentru meciul cu Chiajna e Latovlevici, are o mica problema si nu va juca. In afara de el, toti sunt sanatosi, ma bucur foarte mult, am tot lotul la dispozitie. Avem fotbalisti foarte buni care pot juca in banda stanga.

Nu vreau sa fac o analiza a Chiajnei, stiu ce lucreaza Ionut, stiu cum pregateste un meci. Dar il asigur ca si eu voi pregati totul la fel de bine. Respect ce se intampla la Chiajna, stiu ca Onduku e un fotbalist bun, are viteza, dribleaza, dar cine va juca la noi pe stanga va sti cum sa se apere", a spus Reghe la Digisport.

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies