Sanmartean, dupa primele antrenamente la Steaua: "N-ar fi o tragedie sa raman rezerva!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Februarie 2014, 13:17

	Sanmartean, dupa primele antrenamente la Steaua: "N-ar fi o tragedie sa raman rezerva!"

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Lucian Sanmartean s-a integrat deja in lotul Stelei si ar putea debuta in tricoul ros-albastru vineri seara, la meciul cu Concordia Chiajna.

Dupa primele antrenamente, mijlocasul de 34 de ani a trecut de la "am venit sa fiu titular la Steaua", la "n-ar fi o tragedie sa raman rezerva".

Sanmartean s-a declarat impresionat de ce a gasit in Ghencea: "Atmosfera e foarte buna. Grupul e foarte bun, baietii sunt de calitate, m-au primit foarte bine. N-am avut probleme de acomodare. Am avut putin trac, e o echipa cu jucatori de calitate."

"N-am venit fiindca postul de titular e batut in cuie. Aici trebuie sa demonstrezi, sa dai randament si atunci vei juca. Daca nu va fi asa, n-ar fi o tragedie, banca nu a facut rau nimanui."

"Totusi, n-am venit sa fac banca. Daca tot am fost adus, vreau sa ajut. Oriunde voi fi pus, voi incerca sa dau maximum de randament."

"N-am castigat niciun trofeu in Romania, provocarea si dorinta de a castiga primele trofee sunt mari. Am venit sa fac performanta si ca fanii sa se bucure de fotbalul pe care il vom arata", a declarat Sanmartean la DigiSport.

A fost unul dintre cele mai negre weekend-uri pe șoselele din țară. Autoritățile vor să schimbe legislația
BRAT
Modifică setările cookies