"Un profitor! A luat un titlu cu 40 de meciuri blatuite! Din cauza lui a murit Oblemenco!" Mititelu, atac dur la adresa lui Cartu

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Aprilie 2015, 09:37
Data actualizarii: Joi 16 Aprilie 2015, 09:38

Adrian Mititelu l-a atacat dur pe Sorin Cartu in direct la Sport.ro.

"Un profitor!" Asa si-a inceput Mititelu atacul la adresa lui Sorin Cartu, care in 2015 a reusit sa o duca pe CSU Craiova pe locul 4 in Liga I, la un singur punct de podium.

"Domnul Cartu s-a imbogatit din meserie, este un profitor al activitatii fotbalistice. Eu sunt unul care am vrut sa ajut fotbalul, sa fiu corect si cinstit chiar daca am si gresit. El a facut un mare rau pentru ca a fost un antrenor submediocru, a fost un om care a facut blaturi, a fost angrenat in cele mai urate lucruri din fotbal"

"A facut foarte multi bani de pe Universitatea Craiova si el a iubit Craiova numai cand a fost antrenor si jucator. In momentul in care nu a mai fost a urat-o. Vorbeste el de Oblemenco. Pai el este omul care l-a gonit din Craiova pe Oblemenco. Stiti ca din cauza lui nu a putut sa fie in club Oblemenco si a murit prin Maroc?"

"A mancat doua milioane dupa Gica Popescu la acea vreme. Inseamna cam 30 de milioane acum. Ca sa ia un titlu cu 40 de meciuri blatuite!", a declarat Mititelu in direct la Sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!