Rapid Bucuresti Albion Rrahmani ionut voicu Superliga Albion Rrahmani și Cristi Săpunaru / Rapid

Un oficial din Giulești îl pune la colț pe Albion Rrahmani: "Să plece!"

Albion Rrahmani e vedeta celor de la Rapid București.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 09:48
Data actualizarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 09:47

În doar patru meciuri disputate în campionatul României, fotbalistul kosovar a reușit să marcheze șase goluri, din trei „duble”. Albion Rrahmani și-a făcut joi seară și debutul în Cupa României, doar că nu s-a impus pe tabela de marcaj (3-1 vs. FC Botoșani).

Un oficial din Giulești îl pune la colț pe Albion Rrahmani: "Să plece!"

Ionuț Voicu, team manager la Rapid București, a vorbit despre Albion Rrahmani. Oficialul giuleștenilor a subliniat că fotbalistul kosovar vede clubul doar ca pe o rampă de lansare și a dat de înțeles că nu joacă cu sufletul.

De asemenea, Ionuț Voicu îl vrea plecat pe Albion Rrahmani de la Rapid. Team manager-ul giuleștenilor vrea ca echipa să-și îndeplinească obiectivele cu el și să găsească, ulterior, un alt jucător mai bun.

„Nu, are prea multă foame de fotbal. Nici nu îmi trece prin cap așa ceva. Are prea multă dorință. El vede Rapidul ca fiind rampa lui de lansare. Să dea Dumnezeu să iasă golgheterul campionatului și să ne îndeplinim noi obiectivele. Aia e, să plece și să luăm altul mai bun decât el”, a spus Ionuț Voicu, potrivit Fanatik.

Cota de piață a lui Albion Rrahmani a explodat, de când a fost cumpărat de Rapid! Suma la care e estimat kosovarul

În momentul în care a fost adus de alb-vișinii, Transfermarkt îl estima pe Albion Rrahmani la 600.000 de euro. În fapt, atât au și plătit giuleștenii pe atacantul kosovar care a rupt porțile în Superliga până acum.

La aproape două luni de când e legitimat la trupa din Giulești, site-ul de specialitate i-a dublat valoarea la 1.2 milioane de euro, devenind unul dintre cei mai bine cotați fotbaliști de la Rapid București.

Cap de listă e Horațiu Moldovan cu două milioane de euro. Claudiu Petrila se situează pe locul doi cu 1.6 milioane, în timp ce podiumul e completat de Albion Rrahmani alături de Andrei Borza, ambii cu 1.2 milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!