Zinedine Zidane Olympique Marseille Campionate externe

Surpriză uriașă! Zidane pune o singură condiție și bate palma cu noua sa echipă

Zinedine Zidane (51 de ani) a antrenat-o ultima dată pe Real Madrid.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 08:56
Data actualizarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 08:55

Francezul a stat doar pe banca tehnică a grupării „blanco” în cariera sa de antrenor, unde a dus la bun sfârșit două mandate: perioada ianuarie 2016 - mai 2018 și martie 2019 - iunie 2021.

Surpriză uriașă! Zidane pune o singură condiție și bate palma cu noua sa echipă

Conform France Blue Provence, citat de publicația GOAL, Zinedine Zidane și-a dat acordul să o preia pe Olympique Marseille, dar numai în cazul în care clubul va fi vândut arabilor.

Frank McCourt, actualul finanțator al celor de la Olympique Marseille, se pregăteșe să pună la vânzare clubul pe care-l patronează încă din 2016, iar arabii și-au prezentat deja interesul.

Sursa anterioară a mai precizat că Zinedine Zidane a cerut un buget de transferuri de 260 de milioane de euro, pentru a facilita venirea sa la Olympique Marseille, însă toate astea s-ar putea întâmpla doar dacă Frank McCourt se va decide să vândă clubul.

Zinedine Zidane a câștigat în postura de antrenor la Real Madrid trei trofee UCL, de două ori LA Liga, două CM ale Cluburilor, de două ori Supercupa UEFA și de două ori Supercupa Spaniei.

Zinedine Zidane, despre o posibilă colaborare cu Kylian Mbappe

Recent, Zizou a lansat o inițiativă cu Electronic Arts pentru a ajuta copiii defavorizați. Antrenorul a fost întrebat și despre Kylian Mbappe și dacă și-ar dori să îl antreneze pe fotbalist într-o bună zi și a răspuns pe loc. 

„Când ești antrenor și există un jucător ca el, desigur că îți dorești să îl antrenezi. Se pot întâmpla multe lucruri. Asta s-ar putea petrece într-o bună zi. Este un jucător care reprezintă foarte bine tricoul naționalei Franței. În orice caz, admir ceea ce face. E frumos, e puternic”, a declarat Zidane citat de marca.com. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!