radu dragusin Gazzetta dello Sport Genoa - AS Roma Stranieri Radu Drăgușin

Gazzetta dello Sport l-a lăudat pe Radu Drăgușin, după ce Genoa a călcat-o în picioare pe Roma

Genoa - AS Roma s-a încheiat 4-1

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 09:32
Data actualizarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 09:41

Cele două cluburi s-au confruntat în a șasea etapă din Serie joi seară, de la ora 21:45, pe stadionul „Luigi Ferraris”. Genoa a obținut toate cele trei puncte, în urma unui duel pe cinste.

Gazzetta dello Sport l-a lăudat pe Radu Drăgușin, după ce Genoa a călcat-o în picioare pe Roma

Radu Drăgușin a fost utilizat încă din primul minut de antrenorul principal al clubului, Alberto Gilardino. După meci, Gazzetta dello Sport l-a notat cu șapte pe Radu Drăgușin, despre care a scris că e un geniu al jocului aerian.

"Puțin surprins la golul lui Giallorossi. Oferă un asist cu capul pentru golul de 3-1. La final surprinde cu nivelul fizic. E un geniu al jocului aerian”, au scris cei de la Gazzetta dello Sport despre Radu Drăgușin.

De când a început campionatul, Radu Drăgușin a fost integralist în toate partidele celor de la Genoa, șase la număr. Primul assist a venit abia în a șasea etapă, cu AS Roma.

Genoa - AS Roma 4-1

Albert Gudmundsson a deschis scorul în minutul cinci pentru Genoa, însă AS Roma a revenit imediat pe tabela de marcaj, după ce Bryan Cristante a restabilit egalitatea în minutul 22.

Totuși, gazdele nu s-au lăsat mai prejos și au dat startul recitalului. Mateo Retegui a readus-o pe Genoa în avantaj în minutul 45, iar repriza secundă a fost nemaipomenită pentru trupa lui Alberto Gillardino.

Mai întâi, Morten Thorsby a dus scorul la 3-1 din pasa lui Radu Drăgușin, în minutul 74, ca în minutul 81, Junior Messias să închidă tabela de marcaj la 4-1 în favoarea celor de la Genoa.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!