Un nou termen pentru transferul lui Nedelcu: "Pana sambata e al nostru". Becali anunta ca i-a acceptat si ultimele cereri lui Teixeira

Citeste si - Becali i-a facut echipa lui Dica pe hartie, cu doi jucatori care NU sunt inca ai Stelei. Cum isi doreste patronul sa arate Steaua in preliminariile UCL

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Iunie 2017, 19:18
Data actualizarii: Marti 20 Iunie 2017, 21:29

Steaua a batut palma cu turcii lui Sumudica pentru cedarea lui Fernando Boldrin si a luat din nou legatura cu Viitorul si cu Filipe Teixeira. Becali vrea sa ii aduca pe Dragos Nedelcu si Filipe Teixeira pentru a intari mijlocul si pentru a acoperi golul lasat de plecarea brazilianului Boldrin.

In negocieri cu Hagi, Becali anunta aseara ca asteapta un raspuns "pana joi". Astazi, acesta a avansat un nou termen!

Patronul FCSB spune ca spera ca "Nedelcu sa fie jucatorul Stelei pana sambata". De asemenea, acesta a dezvaluit ultima discutie cu Florin Lovin, impresarul lui Teixeira.

"La Nedelcu mai lipsesc doar 10%, cat sa facem actele. Ne-am inteles in mare, dar nu pot spune mai multe. Cred ca pana sambata e gata.

La Teixeira a sunat Lovin, care e impresarul lui acum, si mi-a spus ca e de acord cu oferta de 20.000, dar vrea trei salarii inainte. I-am spus ca nu e nicio problema, ce conteaza daca ii dau banii inainte sau dupa?!

Cu turcii mi-a fost greu. Au aflat, nu stiu de unde, ca la PAOK lasam la un milion doua sute si au zis ca vor si ei asa. Am lasat pana la urma", a spus Becali la Digisport.

Modifică setările cookies