Un nou antrenor demis în Liga 1? „Vor pune întrebări, din ce știu și din ce am auzit!”

Cristiano Bergodi Florin Bratu Sepsi OSK Sfantu Gheorghe Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Octombrie 2022, 09:14
Data actualizarii: Duminica 30 Octombrie 2022, 09:46

Înfrângerea cu Universitatea Craiova, 0-1, a reprezentat al patrulea eșec consecutiv în campionat pentru Sepsi OSK. Iar Florin Bratu crede că șefii clubului vor analiza dacă Cristiano Bergodi este potrivit pentru a continua ca antrenor al echipei.

Sepsi OSK a pierdut meciul cu Universitatea Craiova, 0-1, din etapa a 16-a. Singurul gol al partidei i-a aparținul lui Bogdan Vătăjelu (29 ani), care l-a învins pe Roland Niczuly (27 ani) cu o un șut splendid de la 20 de metri. 

Florin Bratu crede că Cristiano Bergodi este în pericol de a fi demis de la Sepsi OSK 

Înaintea partidei, Florin Bratu (42 ani) a anunțat că șefii lui Sepsi OSK se vor gândi dacă vor mai continua cu Cristiano Bergodi (58 ani), dacă echipa din Sfântu Gheorghe nu va reuși să câștige. 

„Bergodi are o Cupă în spate, dar clubul vrea să ajungă în play-off în acest sezon și cei de acolo își vor pune întrebări dacă Sepsi va pierde și azi, din ce știu și din ce am auzit. 

Ultimul rezultat arată mereu unde ești și le va fi greu celor de la Sepsi să mai ajungă în play-off în cazul unui nou eșec”, a precizat Florin Bratu la DigiSport. 

Cristiano Bergodi, dezamăgit după înfrângerea cu Universitatea Craiova

La finalul meciului, antrenorul italian a mărturisit că echipa sa nu merita să piardă partida, având în vedere jocul prestat și ocaziile avute. 

„E un meci în care nu meritam să pierdem. Ați văzut cum a înscris Vătăjelu, cu piciorul drept. E frustrare, dar pentru băieți, pentru că eu sunt obișnuit. Însă se întâmplă, sunt perioade când nu merge nimic, când mingea nu intră din 7 ocazii de gol.

A fost și acea bară și dubla ocazie cu Roland. Am jucat bine doar cu o oră de tactică, pentru că joi am schimbat tactica, sistemul, iar băieții au înțeles bine, au închis culoarele.

Ei au avut posesie în prima repriză, plimbau mingea printre fundași și asta nu le-a adus nimic. Doar acea fază la Baiaram, cu capul. Să ce să spun? Dezamăgire când pierd așa un meci, cu 7 ocazii de gol”, a spus Bergodi la final.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!