VIDEO EXCLUSIV "Un jucător foarte inteligent nu face așa ceva". Continuă valul de critici asupra căpitanului din Ștefan cel Mare 

Dinamo a pierdut derby-ul cu FCSB, scor 0-3, și se află într-o situație critică în clasamentul Ligii 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Februarie 2022, 12:35
Data actualizarii: Marti 01 Februarie 2022, 12:50

Roș-albaștrii nu au avut probleme în meciul cu Dinamo. Partida a început cu un avantaj major pentru FCSB, după ce Octavian Popescu a deschis scorul, cu o nouă reușită superbă, încă din minutul 2. „Câinii” au rămas în 10 oameni în minutul 35, iar scenariul din tur părea să se repete, după ce Răuță a încasat al doilea galben și a fost eliminat, așa cum fusese și Steliano Filip pe Arena Națională. 

Dinamo a avut o ocazie mare prin Torje, care însă a dat pe lângă balon. Ianis Stoica, revenit pe teren după problemele de sănătate a reușit să marcheze în minutul 75, iar Oaidă a închis tabela. 

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii "Ora Exactă în Sport", Vasile Miriuță a comentat derby-ul din Ștefan cel Mare, exprimându-și și părerea despre faulturile lui Răuță care au dus la eliminarea sa încă din minutul 35.  

"Aici e lipsă de profesionalism, concentrare, e inadmisibil să te duci să faci faultul ăla grosolan. În minutul ăla să faci faultul ăla acolo e inadmisibil. Lipsă de profesionalism la Răuță. Un jucător foarte inteligent nu face asemenea lucruri. Sunt jucători care au galben din minutul 1 și duc tot jocul acel cartonaș. N-ai voie să faci asta în calitate de căpitan.", a declarat Vasile Miriuță, în direct la PRO X.

Răuță, criticat și de Cornel Dinu

Nici Cornel Dinu nu l-a menajat pe căpitanul lui Flavius Stoican, pe care îl acuză că atacă nesăbuit adversarul. De asemenea, legenda lui Dinamo este de părere că Răuță nu ar trebui asemuit cu regretatul Cătălin Hîldan.

„Am auzit părerea unor oameni din anturajul tehnic al lui Dinamo că Răuță ar semăna foarte mult, că ar fi un lider ca regretatul Cătălin Hîldan. Este o blasfemie la adresa acestuia pentru că nu există nicio asemănare, de niciun fel, din niciun punct de vedere cu Hîldan. Răuță atacă adversarul bezmetic și faultează, Hîldan ataca și lua mingea de la adversar, nu-l trântea ca Răuță.

Și dacă Răuță a ajuns căpitan la acest Dinamo de acum, Dinamo de 0-9 cu FCSB în două meciuri, de la sine se spune incapacitatea de a avea o concepție de joc în timp, pe termen lung și de creștere a jucătorilor în club”, a declarat Cornel Dinu pentru Fanatik. 

Modifică setările cookies