alexandru rauta Dinamo-FCSB Ion Craciunescu Liga 1

Ion Crăciunescu, verdict clar în cazul eliminării lui Răuță în derby-ul pierdut de Dinamo cu FCSB 

FCSB s-a impus în deplasarea cu Dinamo, scor 3-0, în ultimul derby care s-a desfășurat pe actualul stadion Ștefan cel Mare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Februarie 2022, 08:34
Data actualizarii: Marti 01 Februarie 2022, 08:39

Roș-albaștrii nu au avut probleme în meciul cu Dinamo. Partida a început cu un avantaj major pentru FCSB, după ce Octavian Popescu a deschis scorul, cu o nouă reușită superbă, încă din minutul 2. „Câinii” au rămas în 10 oameni în minutul 35, iar scenariul din tur părea să se repete, după ce Răuță a încasat al doilea galben și a fost eliminat, așa cum fusese și Steliano Filip pe Arena Națională. 

Dinamo a avut o ocazie mare prin Torje, care însă a dat pe lângă balon. Ianis Stoica, revenit pe teren după problemele de sănătate a reușit să marcheze în minutul 75, iar Oaidă a închis tabela. 

 

Cum a comentat Ion Crăciunescu eliminarea lui Răuță

"Îi dă cu cotul în gură. Să zică mersi că nu a fost mai mult. Poate zice că nu a deschis, dar oricum merita galben. Intrarea lui pe piciorul adversarului putea să fie taxată direct cu roșu", a spus Ion Crăciunescu, la DigiSport.

Alexandru Răuță: "Prea ușor se dau cartonașele!"

"Primul galben a fost acordat foarte ușor. Se vede că n-am făcut nimic, nu pot sta cu mâinile la spate. La al doilea l-am atins, dar prea ușor se dau cartonașele, mai ales la un meci de asemenea încărcătură. Da, îmi reproșez... adrenalina meciului, ne dorim toți. Îmi reproșez, mai ales al doilea galben. N-aveam voie să las echipa în 10, mai ales la 1-0. La primul galben cred că n-a fost nimic, se vede și pe fază clar.

Mister m-a încurajat, știe ce putem fiecare în parte, dar se pare că astăzi nici norocul n-a fost de partea noastră, am luat gol în secunda 45, un gol extraordianar Octavian Popescu. Cine vine acasă la noi dă eurogoluri. La 1-0, ați văzut și Rapid, a jucat în 10 și a egalat. Am avut ocazie prin Matei, au mai fost situații, dar e greu cu FCSB când joci în 10. Trebuie să ridicăm capul, mergem înainte, n-avem încotro", a spus Răuță la finalul partidei. 

Modifică setările cookies