GALERIE FOTO Un jucător din Superligă, schimb de mesaje cu Giroud: ”A rămas același om! E subapreciat”

Olivier Giroud Claudiu Keseru tours fc Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 09:56
Data actualizarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 10:01

Un jucător din Superligă l-a felicitat personal pe Olivier Giroud (36 de ani) după ce a devenit cel mai bun marcator din istoria naționalei Franței.

Claudiu Keșeru și Olivier Giroud au fost colegi la Tours FC, în Ligue 2, acolo unde atacantul român a jucat sub formă de împrumut pentru jumătate de sezon, în 2009, de la FC Nantes.

Claudiu Keșeru, schimb de mesaje cu Olivier Giroud

De la Tours, Giroud a făcut pasul la Montpellier, iar de acolo a urmat transferul la Arsenal, care a plătit 12 milioane de euro în schimbul său. În 2018, atacantul francez a ajuns la rivala ”tunarilor”, Chelsea, pentru 17 milioane de euro, iar din 2021 joacă pentru AC Milan, cu care a câștigat titlul în sezonul precedent.

După ce a devenit cel mai bun marcator din istoria naționalei Franței, Giroud a fost felicitat de Claudiu Keșeru.

„I-am dat un mesaj după ce l-a depășit pe Henry. După ce mi-a răspuns, am ținut să-i zic că, indiferent de nivelul la care a ajuns, ceea ce apreciez mai mult, pe lângă calitatea fotbalistică, e faptul că a rămas același om. Cred că performanța lui e subapreciată, a devenit golgheterul naționalei Franței, peste Henry! 

Chiar dacă, probabil, Mbappe îl va depăși, a reușit ceva ce nimeni n-a mai reușit de ani de zile. A depășit nume mari, unul câte unul, și a ajuns acolo. E un jucător foarte util, dă sută la sută în permanență, nu are o problemă în a se sacrifica pentru binele echipei, pentru colegi. Chiar îmi pare rău pentru Franța, îi vedeam campioni mondiali”, a spus Keșeru.

Keșeru a jucat timp de zece ani în Franța. A ajuns acolo în 2003, la nantes, și a mai evoluat pentru FC Libourne, Tours, Angers și SC Bastia. În Ligue 1, atacantul român a prins nu mai puțin de 76 de meciuri, reușind să marcheze de 12 ori.

A bifat 164 de apariții în Ligue 2, unde a înscris de 55 de ori, cifră la care se mai adaugă și 20 de pase decisive.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!