Liga 1

Adrian Porumboiu ii DISTRUGE pe Justin Stefan si Razvan Burleanu! "O cearta inutila intre incompetenti!"

LPF si FRF se afla intr-un conflict din cauza implementarii arbitrajului video in Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Martie 2021, 15:15
Data actualizarii: Luni 08 Martie 2021, 16:42

Adrian Porumboiu, fostul arbitru FIFA si-a exprimat opinia despre conflictul dintre cele doua tabere. Atat secretarul general LPF, Justin Stefan, cat si Razvan Burleanu, presedintele FRF, s-au atacat reciproc in spatiul public. 

Porumboiu s-a aratat deranjat de ce au spus cei doi si i-a pus la zid. 

"O cearta inutila intre incompetenti. Pentru ca ambele 'tabere' nu-si vad si nu-si cunosc atributul pe care il au acolo unde sunt, fie ca vorbim despre presedintele Federatiei, fie ca vorbim despre cei de la Liga. Liga se pare ca este cea care promoveaza aceasta idee, care este, zic eu, salvatoare pentru arbitraje corecte.

Concret, LPF-ul trebuie sa asigure toata infrasctructura, iar Federatia trebuie sa plateasca neconditionat instruirea arbitrilor. Eu nu inteleg de ce nu se aduna si nu lasa laurii, ce lauri sa castigi de pe treaba asta? Un lucru este clar, trebuie sa fie implementat sistemul VAR", a spus Adrian Porumboiu pentru Gazeta Sporturilor. 

Zilele trecute, a avut loc Adunarea Generala a LPF, unde au participat si reprezentatii cluburilor din Liga 1. Principala tema de discutie a fost implementarea sistemului VAR in Liga 1, dar inca nu s-a ajuns la o decizie. Saptamana viitoare, va avea loc o noua sedinta pe tema acestui subiect. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies