Un fost jucător de la FCSB face o dezvăluire despre Gigi Becali: "Exact!"

FCSB Gigi Becali Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Noiembrie 2023, 17:51
Data actualizarii: Marti 28 Noiembrie 2023, 17:50

FCSB e pe primul loc în clasament.

Roș-albaștrii se situează în vârful Superligii României după 17 etape desfășurate în campionat. 11 victorii, patru rezultate de egalitate și două înfrângeri a înregistrat FCSB până în clipa actuală.

Un fost jucător de la FCSB face o dezvăluire despre Gigi Becali: "Exact!"

Bogdan Stancu, fost internațional român și jucător la FCSB în perioada 2008-2011, a vorbit despre gruparea roș-albastră, dar și despre patronul echipei, Gigi Becali.

Fostul jucător a precizat că a avut o relație specială alături de latifundiarul din Pipera și că o vede favorită la titlu pe FCSB în actuala stagiune a Superligii.

"O văd favorită pe FCSB la titlu, dar trebuie să aibă mai multa constanță în rezultate. Ultimele două sezoane au pierdut titlul din cauza neatenției, relaxării și că pierd puncte contra echipelor mici.

Domnul Becali este exact așa cum îl știți și dumneavoastră. Un om credincios, în primul rând, care ajută oamenii și un om de cuvânt.

Niciodată nu a întârziat cu salariile, mereu am avut parte de cele mai bune condiții. Am avut o relație foarte bună cu dânsul!", a spus Bogdan Stancu, potrivit DigiSport.

Pariul lui MM Stoica: "Va avea alte cifre"

Mihai Stoica a vorbit despre David Miculescu, fotbalistul cotat la un milion de euro, conform site-urilor de specialitate, achiziționat de FCSB în vara lui 2022 pentru 1.7 milioane de euro.

  • Oficialul roș-albaștrilor a subliniat că în cazul în care David Miculescu va evolua mai mult la echipă, atunci și cifrele i se vor îmbunătăți

"Cifrele n-arată bine, dar eu zic că dacă va fi folosit cu regularitate, va avea alte cifre. Dacă el capătă încredere în el... Acum a ieşit la pauză, pentru mine a făcut o primă repriză foarte bună", a spus Mihai Stoica, potrivit OrangeSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!