Emil Boc a folosit un singur cuvânt să descrie revenirea lui 'U' Cluj din Giulești

Rapid - U Cluj Emil Boc Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Noiembrie 2023, 17:18
Data actualizarii: Marti 28 Noiembrie 2023, 17:17

Rapid București - 'U' Cluj s-a încheiat 2-3.

Cele două echipe s-au întâlnit în a 17-a etapă din primul eșalon al României pe stadionul din Giulești. După ce Rapid a condus cu 2-0, 'U' Cluj a revenit pe tabela de marcaj și a închis meciul la 3-2 în favoarea ei.

Emil Boc a folosit un singur cuvânt să descrie revenirea lui 'U' Cluj din Giulești

Emil Boc, primarul din Cluj, a scris pe rețelele social media despre victoria "șepcilor roșii" din Giulești și a subliniat faptul că revenirea a fost "incredibilă".

  • De asemenea, edilul a remarcat faptul că e mândru de echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău

"Bravoooo, 'U' Cluj! Victorie la București cu Rapid! Revenire incredibilă de la 0-2! Bravoo, 'U', suntem mândri de voi! Alături de 'U', și la bine, și la greu! Rapid - 'U' 2-3!", a scris Emil Boc pe Facebook.

Pentru 'U' Cluj a fost prima victorie cu Rapid București din aprilie 2015. Atunci, "șepcile roșii" îi învingeau "acasă" pe giuelșteni cu 1-0, grație reușitei lui Geoffrey Castillion din minutul 57.

Rapid București - 'U' Cluj 2-3

Jayson Papeau a deschis scorul în fața propriilor fani în minutul 14, iar Alexandru Ioniță II a majorat diferența în favoarea giuleștenilor 10 minute mai târziu.

Daniel Popa a dus scorul la 2-1 în minutul 40, iar în repriza secundă 'U' Cluj a produs revenirea. Mai întâi, Alexandru Chipciu a restabilit egalitatea în minutul 55, iar Ianis Stoica a întors soarta partidei în minutul 73 prin golul său.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!