Anunt CUTREMURATOR facut de un fost campion al Stelei: "FCSB va disparea!" Atac la Catalin Straton 

Anunt CUTREMURATOR facut de un fost campion al Stelei: "FCSB va disparea!" Atac la Catalin Straton 

Fostul jucator al Stelei, Vivi Rachita, a tinut sa declare cateva aspecte dupa partida dintre FCSB-Slovan Liberec, scor 0-2.

Rachita este ferm convins de faptul ca FCSB nu a avut nicio sansa, avand in vedere situatia la care se afla lotul. 

"Din pacate, am avut dreptate. Am spus ca FCSB n-are sanse prea mari sa se califice. La situatia FCSB-ului, era greu sa se califice. Slovan Liberec a fost o echipa slaba", a declarat Vivi Rachita pentru Gazeta Sporturilor. 

De asemenea, fostul mare fundas spune despre Straton ca daca ar fi avut valoare, ar fi evoluat pana la 32 de ani la un nivel mai inalt. 

"Straton, pana la 32 de ani, s-a cautat! Daca era un portar cu ceva de aratat, ar fi fost mai sus. N-are nicio sansa sa joace in campionat. Andrei Vlad este jucator U21, joaca si la nationala. Straton va fi rezerva, sunt convins de acest lucru", a declarat Vivi Rachita.

Intrebat despre viitorul FCSB-ului, Rachita are o declaratie transanta: "Pentru mine, FCSB nu mai este Steaua din punct de vedere al imaginii. Doar din punct de vedere sportiv este continuatoarea Stelei. A pierdut suporterii, marca si spiritul Stelei. Se va ajunge ca FCSB-ul sa dispara, nici bani nu mai sunt. ManagemeSentul, intre ghilimele, va duce FCSB-ul la disparitie"

Citeste si:FCSB
VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul prin care Poliția Română vrea să stopeze carnagiile de pe șosele. Sancțiuni dure pregătite pentru șoferi
BRAT
Modifică setările cookies