Un fost antrenor de la Dinamo a dat verdictul in cazul lui Diego Fabbrini! "Ma uit asa la el si parca nu il vad fericit. E foarte crispat!"

Un fost antrenor de la Dinamo a dat verdictul in cazul lui Diego Fabbrini! "Ma uit asa la el si parca nu il vad fericit. E foarte crispat!"

Florin Bratu, antrenor care s-a despartit recent de Concordia Chiajna, a vorbit despre situatia actuala de la Dinamo. 

Echipa din Stefan cel Mare trece prin momente dificile. La club nu au ajuns banii nici pana in acest moment, jucatorii sunt neplatiti de luni bune si vor sa isi depuna memorii, iar antrenorul Cosmin Contra este pe picior de plecare. 

Florin Bratu, fost manager la Dinamo, a vorbit despre calitatile lui Diego Fabbrini si a declarat ca italianul nu s-a adaptat in noul proiect de la Dinamo. 

"Mai tii minte unde a dat cel mai bun randament Fabbrini la Botosani, pe ce potizie? Inter stanga. Este genul de jucator caruia ii place sa vina cu fata spre poarta, ii place sa aiba mingea, sa se duca in pressing. Acolo, in zona centrala, poti scoate un om din joc, poti scoate un fault. E un jucator de combinatie.

Ma uit asa la el si parca nu il vad fericit. E foarte crispat, foarte iesit asa din peisajul asta al lui Dinamo si e pacat, pentru ca are calitati foarte bune", a spus Florin Bratu pentru ProSport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, 25 noiembrie. Bilanțul orei 13.00: 9.739 de noi cazuri de infectare
BRAT

Modifică setările cookies