Octavian Popescu Eugen Trica FCSB Superliga Octavian Popescu, FCSB

Un fost antrenor al Craiovei, avertisment pentru Tavi: „Trebuie să facă asta!” Ce jucător român ar trebui să aibă ca model

Tavi Popescu (19 ani) a avut un an extraordinar în tricoul lui FCSB, cu evoluții constant bune, care l-au adus în atenția mai multor cluburi importante din străinătate.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Mai 2022, 16:26
Data actualizarii: Joi 05 Mai 2022, 16:35

Cu toate astea, un fost antrenor al lui FCU îl avertizează pe fotbalistul de bandă al vicecampioane că mai are de lucrat la un capitol dacă vrea să joace la cel mai înalt nivel.

Eugen Trică este de părere că Tavi Popescu are toate calitățile unui fotbalist de valoare, însă va trebui să mai lucreze la capitolul „masă musculară” dacă vrea să prindă un transfer în campionatele tari din străinătate.

Ciprian Deac ar trebui să fie exemplul de urmat pentru Tavi

„Octavian Popescu are și el calități fantastice. Trebuie să pună neapărat pe el masă masculară! E tot ce are nevoie. Hai să îți dau un exemplu. Știi foarte bine povestea lui Ciprian Deac.

Când a venit la Schalke 04, Felix Magath l-a pus să facă trei luni de zile pregătire fizică separat! A început să îl bage treptat, pentru că în campionatele puternice ritmul este infernal.

A tras cât a putut de el, dar nu a reușit să joace foarte mult! Însă venind cu mentalitatea din Germania, Ciprian Deac e cel mai bun fotbalist din ultimii șase ani de zile în campionatul României”, a declarat Eugen Trică pentru Fanatik.

Nouă goluri și trei pase a reușit Tavi Popescu în cele 35 de meciuri disputate în tricoul FCSB-ului în acest sezon.

3 milioane de euro este cota de piață a lui extremei stângi, potrivit transfermarkt.com.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!