EXCLUSIV „Pe Tănase lăsați-l! E dus!” Căpitanul FCSB-ului, trimis în altă ligă de către un fost internațional român 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Mai 2022, 12:34
Data actualizarii: Joi 05 Mai 2022, 14:41

Pe FCSB o așteaptă un duel de foc cu Universitatea Craiova, în Bănie. 

Universitatea Craiova va primi vizita FCSB-ului în runda a opta din playoff, duminică, de la 19:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro. Ambele echipe au nevoie de victorie pentru a mai spera la titlu până în ultima etapă, așa că duelul de pe „Ion Oblemenco” promite un spectacol total. 

Întrebat ce tineri vor face diferența în derby, Daniel Pancu (44 ani) a mărturisit că ambele cluburi sunt înzestrate cu jucători de perscpectivă și de valoarea. Fostul internațional român a ținut însă să specifice că Florin Tănase (27 ani) nu mai face parte din grupul tinerilor și că deja este un fotbalist consacrat. 

Daniel Pancu: „Toată lumea așteaptă meciurile astea” 

„Sunt două echipe cu jucători tineri, de mare viitor, de perspectivă. Îmi doresc să câștige echipa mai bună. Toată lumea așteaptă meciurile astea, sunt două echipe foarte bune. 

Craiova dacă nu ar fi avut seria aia nefericită ar fi fost și ei acolo cu șanse egale. Pe Tănase lăsați-l! E dus, are 27 de ani. Sunt Markovic, Baiaram, Screciu, Tavi Popescu, Olaru, e un duel al talentelor. E important să joace și la echipa națională, să aibă parte de jocuri în cupele europene și să demonstreze valoarea fotbalistului român. Din păcate, asta nu se mai întâmplă, să se impună din prima în străinătate”, a declarat Daniel Pancu la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

Clasament playoff 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!