Abramovici pregateste o echipa de pusti si vrea un atacant dinamovist! Torje, urmarit de o super-echipa din Germania!

Autor: Sport.ro
Vineri 27 Mai 2011, 08:31

	Abramovici pregateste o echipa de pusti si vrea un atacant dinamovist! Torje, urmarit de o super-echipa din Germania!

Fost jucator la Chelsea, Dan Petrescu viseaza la ziua in care va reveni pe Stamford Bridge. Pana atunci, un dinamovist ar putea sa ii calce pe urme!

Bijuteriile lui Dinamo, Torje si Alexe, sunt evaluate la cate 5 milioane de euro. Unul dintre ei va pleca sigur in aceasta vara insa este posibil sa plece chiar si amandoi!

Gabi Torje a impresionat pe toata lumea la Finala Cupei, atat in timpul meciului cand a fost cel mai periculos dinamovist, cat si dupa cand a plans in hohote parand singurul "caine" care chiar ar fi dat orice pentru acel trofeu. Determinarea lui ar putea sa fie rasplatita. Torje a fost urmarit la meci de catre cei de la Hamburg! Si alte cluburi din Bundesliga si-au trimis emisarii sa-l vada pe Torje la lucru.

Dinamo poate da insa lovitura cu transferul lui Marius Alexe. Chelsea a avut reprezentati la Brasov care l-au urmarit pe atacant. Acesta nu a iesit insa prea mult in evidenta, mingile ajungand rar la el. Transferul insa este in continuare in picioare iar Alexe ar putea sa le-o ia pe urme lui Dan Petrescu si Adrian Mutu si sa joace pe Stamford Bridge.

"Dinamo nu are nici antrenor, nici jucatori, in afara de Torje si de Alexe. Dinamo a jucat si o tactica de neinteles. Eu nu l-am inteles pe antrenorul echipei Dinamo. Sa fie multumit cu locul sase. L-au obtinut datorita unor jucatori ca Torje si Alexe" a spus Giovani Becali dupa Finala Cupei.

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT