Noul Briliant de la Dinamo: "Mutu e liderul acestei Nationale!" Ce spune despre Finala Cupei:

Autor: Sport.ro
Vineri 27 Mai 2011, 15:20

	Noul Briliant de la Dinamo: "Mutu e liderul acestei Nationale!" Ce spune despre Finala Cupei:

Juventus si Chelsea l-au urmarit pe Marius Alexe la Finala Cupei Romaniei cu Steaua.

"Mutu este un jucator valoros, e liderul acestei echipe si e normal sa fie capitanul echipei natioale. Vorbeste cu noi, ne da sfaturi, mai ales noua, celor mai tineri. Nu este dur in vestiar, nici inainte nu era".

"Sunt foarte bucuros ca am venit la nationala. Mi-am dorit asta de cand m-am apucat de fotbal. Nici nu ma mai intereseaza vacanta, acum sunt la echipa nationala. Vreau sa castig acest meci cu Bosnia, pentru ca o victorie ne-ar da sanse mari de calificare la turneul final. Este un meci vital, un meci care pentru mine este mai important decat finala de Cupa cu Steaua".

Atacantul a afirmat ca nu exista probleme intre jucatorii dinamovisti si stelisti convocati la echipa nationala. "Suntem prieteni, am pierdut, asta e viata. Ei au castigat, au fost mai buni, noua nu ne ramane decat sa mergem mai departe. Asa este in viata. Dupa infrangerea din finala m-am odihnit cum am putut, dar sunt gata sa dau totul din mine aici, la nationala" a adaugat Alexe in cadrul conferintei de presa.

Echipa nationala a Romaniei intalneste la 3 iunie pe Stadionul Giulesti selectionata Bosniei in preliminariile Campionatului European din 2012.

Sursa: Mediafax

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT