Liga 1

Ultimul vis al lui Reghecampf! Pentru ce jucator insista Steaua dupa ce ii ia pe Budescu si Marica

Steaua 2016 ar putea sa aiba 5 nume noi in primul 11 fata de anul trecut!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Ianuarie 2016, 12:37
Data actualizarii: Joi 07 Ianuarie 2016, 12:38

Dupa ce a rezolvat afacerile Bourceanu si Pintilii si a facut oferte clare pentru Marica si Budescu, Steaua incearca sa-l ia de la Botosani pe camerunezul Ngadeu. Gazeta Sporturilor scrie ca Reghecampf a cerut de urgenta un fundas central pe care sa-l joace alaturi de Varela. Alesul sau e Ngadeu, fundas cu prezente excelente in Liga I.

Chiar daca raspunsul initial al sefilor de la Botosani nu i-a dat motive de optimism lui Reghecampf, stelistul e sigur ca lucrurile se pot rezolva. Ndageu intra in vara in ultimul an de contract, iar Botosaniul ar putea alege sa-l dea acum pentru a nu risca sa coboare pretul dupa finalul campionatului.

Inainte sa ajunga in Romania, Ngadeu a jucat in ligine inferioare germane, la Nurnberg 2, in divizia a 4-a.

"In niciun caz jucatorul nu va pleca la Steaua. Steaua poate sa ne ofere ce vrea ea, avem deja oferte din Germania. Inainte de anul nou am discutat cu Argaseala si am primit oferta. E o suma de care nici nu vraeu sa aud, se inchide subiectul. Am nevoie de Ngadeu. Nu pleaca nici in Germania, in liga a doua, de unde avem oferta, pana in vara. In vara ii dau drumul, mai am un an de contract cu el", a spus recent patronul Botosaniului, Valeriu Iftime.

Modifică setările cookies