VIDEO EXCLUSIV Trei mutări anunțate de Becali! Tactica pregătită de patronul FCSB-ului pentru finalul sezonului

Gigi Becali (63 de ani) încă mai speră la titlu în acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 20:17
Data actualizarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 20:33

FCSB se află la zece puncte în spatele liderului CFR, însă Gigi Becali încă mai speră la titlu.

Cu toate acestea, patronul FCSB rămâne precaut și anunță că în cazul în care echipa sa se va îndepărta și mai mult de ardeleni, în playoff își vor face apariția 2-3 jucători de la academie.

„Vedem care e situația în play-off, dacă ne distanțăm, vom da drumul și la 2-3 copii. O să vedeți, că mai avem câțiva copii. Eu o să îl propun pe Tănasă, care e fotbalist, se antrenează cu echipa mare și dă goluri și pe Musi, dar pe Tănasă. Pe cel mic, nu pe ăla mare, că ăla mic îl învață pe ăla mare”, a spus Gigi Becali la PRO X, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Matei Tănasă joacă pe poziția de inter sau în bandă și a fost adus la FCSB de la Didi Junior, din Iași.

Pentru talentatul fotbalist, FCSB le-a oferit moldovenilor 15 mingi și mai multe rânduri de echipamente, însă Didi Junior va încasa 10% dintr-un viitor transfer.

Frații Tănasă, descoperiți de Didi Florean pe un „câmp”

„Am făcut o selecție la Rediu, pe un câmp, la țară. Acolo i-am remarcat și i-am adus la Didi Junior, clubul meu. Am făcut ceea ce ar trebui să facă alții care au logistică în spate, alte condiții… M-am dus la țară, la Rediu și am găsit copii foarte buni”, declara Didi Florean, în 2019.

Modifică setările cookies