ULTIMA ORA | Voluntari se transforma in "Steaua II" chiar inaintea meciului direct. Inca un jucator merge sub forma de imprumut sub comanda lui Ganea

Autor: Sport.ro
Vineri 19 Februarie 2016, 13:33

	ULTIMA ORA | Voluntari se transforma in "Steaua II" chiar inaintea meciului direct. Inca un jucator merge sub forma de imprumut sub comanda lui Ganea

Steaua a cedat pana ieri 5 jucatori la FC Voluntari, sub forma de imprumut, iar astazi a batut palma si pentru cel de-al saselea. Dragomir s-a mai ales cu un stelist chiar inaintea meciului direct cu formatia ros-albastra.

Steaua l-a imprumutat ieri pe haitianul Jean-Sony Alcenat la FC Voluntari, "favoritul" lui Dumitru Dragomir alaturandu-se altor patru jucatori plecat de la formatia ros-albastra la cea ilfoveana - Tudorie, Valceanu, Stefanescu si Enceanu.

Astazi, inca un fotbalist va schimba echipele pe aceeasi ruta, anunta cotidianul Gazeta Sporturilor.

Potrivit sursei citate, si Sebastian Chitosca va merge la Voluntari chiar inaintea meciului direct.

Transferul a fost intermediat de Anamaria Prodan, care s-a intalnit astazi cu Gigi Becali si pentru a finaliza mutarea lui Gabriel Enache.

Chitosca, in varsta de 23 de ani, este al saselea fotbalist al Stelei care va imbraca tricoul Voluntariului in sezonul de primavara si in Play Out.

Gigi Becali a anuntat ca se opune folosirii jucatorilor imprumutati in meciul direct.

Escrocherie cu deșeuri de 3,5 milioane de euro. Firme-fantomă au încasat bani pentru reciclări inexistente
BRAT
Modifică setările cookies