Noi detalii despre hărțuirile sexuale ale lui Devis Mangia: „Toți jucătorii de la Universitatea Craiova știau!”

Devis Mangia CSU Craiova Sebastian Chitosca Universitatea Craiova Superliga Devis Mangia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Februarie 2023, 19:10
Data actualizarii: Luni 20 Februarie 2023, 19:11

Un fost fotbalist dezvăluie că jucătorii Universității Craiova vorbeau deschis de comportamentul inadecvat al lui Devis Mangia. 

La finalul lui septembrie 2022, Devis Mangia (48 ani) a fost acuzat de doi jucători din naționala Maltei de „comportament sexual inadecvat”. După aceste reclamații, antrenorul italian a fost suspendat din funcție, ca ulterior să-și prezinte demisia. 

La scurt timp, mama lui Răzvan Popa (26 ani), fostul fundaș al Universității Craiova, a dezvăluit că Devis Mangia i-a făcut fiului său multiple avansari sexuale. L-a chemat să se uite împreună la un film pentru adulți, îl convoca la mai multe întâlniri în propriul birou, totul culminând cu episodul când s-a masturbat de față cu el, potrivit celor spuse de părintele lui Răzvan Popa. 

La luni bune după ce nu s-a mai aflat nicio informație despre incident, Sebastian Chitoșcă afirmă că toți jucătorii Universității Craiova știau de comportamentul lui Devis Mangia. Aceștia au vorbit deschis de escapadele italianului înaintea meciului de la Botoșani, după cum relatează Sebastian Chitoșcă.

„Eram la Botoșani și jucam cu Craiova. Toți jucătorii de la Craiova știau de chestiile astea (n.r. despre Mangia), nu doar Popa. Mi-au spus băieții de la Craiova: 'Bă, ăsta e 'hau' (n.r. - aluzie jignitoare la orientarea sexuală a lui Mangia), toată lumea știe, să moară, să facă'. Despre ce vorbim?”, a declarat Sebastian Chitoșcă pentru gsp

Fostul jucător al FCSB-ului nu este de acord cu ieșirea publică a mamei lui Răzvan Popa. Sebastian Chitoșcă este de părere că stoperul a acceptat acest comportament când juca și că nu este corect să dezvăluie totul când soarta nu i-a mai fost favorabilă.

„Ce faci, mă, nene? Când jucai de ce n-ai spus ce se întâmplă acolo? Ce frică? Nu există, nu te dă nimeni afară din țară, nu te omoară nimeni. Dacă nu accepți așa ceva, nu accepți din prima. Nu vorbim de un copil de 14 ani. Mie nu mi s-a părut corect. Categoric că ce a făcut antrenorul e scandalos, dar jucătorul a acceptat situația cât timp a jucat. Abia când n-a mai jucat nu a mai acceptat”, a mai spus Sebastian Chitoșcă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!