ULTIMA ORA | Rasturnare de situatie in negocierile pentru Kapetanos! CFR nu-l mai da gratis la Steaua! Anuntul facut de Paszkany:

Autor: Sport.ro
Marti 06 August 2013, 19:40

	ULTIMA ORA | Rasturnare de situatie in negocierile pentru Kapetanos! CFR nu-l mai da gratis la Steaua! Anuntul facut de Paszkany:

►Maxim Show in Europa! Stuttgart – Botev, joi 21:20, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Conducerea Stelei a sperat ca va da lovitura in aceasta vara prin aducerea lui Pantelis Kapetanos, gratis, de la Cfr Cluj.

Initial, Arpad Paszkany a anuntat ca i-a reziliat contractul lui Kapetanos, iar pentru oficialii Stelei nu mai ramanea decat sa-i propuna grecului un contract avantajos.

Patronul CFR-ului a revenit insa asupra deciziei, si a declarat ca Pantelis Kapetanos nu va pleca gratis la niciun club din Liga I.

Interesul Stelei ramane viu, insa conducerea va trebuie sa ofere ceva la schimb pentru a-l avea in lot pe Kapetanos pentru grupele Ligii. CFR Cluj accepta si varianta unui schimb de jucatori.

"Din punctul meu de vedere, daca isi gaseste un angajament pozitiv si pentru el, putem sa-i dam drumul. Orice poveste are un inceput si un sfirsit."

"Kapetanos este un om care ne-a ajutat mult, si noi l-am ajutat intr-un moment delicat al carierei sale, asa e fotbalul in toate tarile, vine un moment in care jucatorul are nevoie de o schimbare.Anul trecut, dupa inceputul sezonului nu a mai dat randament si nu are o forma prea buna la noi. Am si adus jucatori pe acelasi post, e o concurenta mare si de comun acord ar fi daca si-ar gasi un alt angajament. "

"E gratuit pentru extern si negociabil pentru intern. Poate sa fie schimb cu alt jucator, jucator plus suma, negociem", a declarat Paszkany la DolceSport.

CCR reia dezbaterea pe tema completurilor de trei judecători de la Înalta Curte. Luarea unei decizii, amânata de două ori
BRAT