Mircea Rednic si Cosmin Matei, suspendati si ei de LPF, dupa meciul cu CFR. Cat va sta antrenorul in tribuna

Mircea Rednic si Cosmin Matei, suspendati si ei de LPF, dupa meciul cu CFR. Cat va sta antrenorul in tribuna

Trimis in tribune in meciul cu CFR Cluj, pierdut de Dinamo cu 0-2 in Stefan cel Mare, Mircea Rednic a fost suspendat de Comisia de Disciplina. Si Cosmin Matei a fost pedepsit.

Comisia de Disciplina a FRF a decis sa-i sanctioneze cu doua, respectiv trei etape de suspendare pe Mircea Rednic si Cosmin Matei, dupa eliminarile din meciul cu CFR.

Sanctiunile vin la doar doua zile dupa ce Steliano Filip si Patrice Feussi au fost si ei suspendati doua, respectiv o etapa. 

Dinamo a terminat meciul cu CFR Cluj, pierdut cu 0-2, cu 3 oameni mai putin, dar si cu antrenorul Mircea Rednic trimis in tribuna.

Comunicatul LPF

FC Dinamo - vs CFR Cluj - Incidente. Eliminare Matei Cosmin - In baza art.53.1 din RD, se sanctioneaza dl. Mircea Rednic cu suspendare pentru doua jocuri si penalitate sportiva de 320 lei; In baza art. 63.1.f, raportat la 63.2.2 din RD, se sanctioneaza jucatorul Matei Cosmin Gabriel cu suspendare pentru trei jocuri si o penalitate sportiva de 7.000 lei 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Filmul atacului petrolierului Mercer Street, care s-a soldat cu moartea unui român. Analist politic: Sunt victime colaterale
BRAT
Modifică setările cookies