Meme reactioneaza dupa cearta cu Alibec: "E momentul sa fac un pas in spate". Directorul sportiv al Stelei face dezvaluiri din interiorul echipei

Mihai Stoica a confirmat si el cearta pe care a avut-o cu Denis Alibec. Printr-un mesaj postat pe Facebook, acesta spune ca "va face un pas in spate".

Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei, recunoaste prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook ca a avut un conflict cu Denis Alibec. Acesta spune ca dezvaluirile patronului Gigi Becali despre cearta dintre el si fotbalist sunt adevarate.

MM Stoica spune ca "va face un pas in spate si va aplauda evolutiile lui Alibec".

"Mărturisesc că este prima dată în 23 ani de carieră în care un jucător mi se adresează cu "vorbești tu de fotbal", punându-mi la îndoială autoritatea în club. Iar când patronul iese și îi dă dreptate public, îndoiala dispare. E stilul inconfundabil al lui Gigi Becali, stil cu care a făcut performanțe și rețeta financiară de care Steaua și fotbalul românesc au mare nevoie.

Prin urmare, nu-mi rămâne decât să fac un pas în spate și să aplaud evoluțiile lui Alibec în partidele care urmează. La ora asta, orgoliile trec în plan secund. Mă interesează prea puțin ca el să mă respecte. Vreau doar să respecte fotbalul și să-și pună în valoare calitățile incontestabile.

P. S. Alibec nu s-a scuzat, n-a considerat că are motive. E mai bine, scuzele false n-au nicio valoare. Asta, doar așa, pentru a respecta în totalitate adevărul", a scris Mihai Stoica pe Facebook.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Timișoara intră în carantină pentru 14 zile. Oamenii vor ieși doar cu declarație, mall-urile se închid în weekend
BRAT

Modifică setările cookies