ULTIMA ORA | HAOS TOTAL in Liga 1! Astra, depunctata cu 3 puncte! CFR, interdictie la transferuri! Ce s-a intamplat

ULTIMA ORA | HAOS TOTAL in Liga 1! Astra, depunctata cu 3 puncte! CFR, interdictie la transferuri! Ce s-a intamplat

Astra a fost lider in Liga 1 pentru 12 ore.

Astra tocmai ce a fost depunctata cu 3 puncte din pricina unei datorii de 500.000 de euro. Suma reprezinta restante financiare catre asigurarile sociale si autoritatile fiscale.

Conducerea Astrei incearca reesalonarea platilor si va merge la TAS pentru a recupera punctele.

"Apelul clubului Asociatia Fotbal Club Astra a fost respins si s-a mentinut hotararea instantei de fond de sanctionare a clubului cu deducerea a trei puncte din clasamentul sezonului aflat in desfasurare, pentru incalcarea articolului 61 bis. alin. 3 privind lipsa datoriilor financiare restante catre asigurarile sociale/ autoritatile fiscale/Actualizare", se arata in comunicatul postat pe site-ul FRF.
 

CFR, interdictie la transferuri
 

Astra nu a fost singura sanctionata. CFR Cluj a primit, de asemenea, o pedeapsa. Ardelenii au primit interdictie la transferuri pana la urmatoarea evaluare.

"Apelul clubului Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA a fost respins si s-a mentinut hotararea instantei de fond de sanctionare a clubului cu interzicerea legitimarii jucatorilor pana la urmatoarea evaluare, la care se constata indeplinirea cerintei, pentru incalcarea articolului 59 privind pragul de rentabilitate", se mai arata in comunicatul FRF.

Citeste si:Astracfr
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cîțu, despre supărarea celor din USR-PLUS: Mă surprinde. La ședința coaliției au spus altceva
BRAT
Modifică setările cookies