Liga 1

CFR si-a pierdut golgheterul! Cu ce echipa de liga a DOUA semneaza Tade

CFR si-a pierdut cel mai important om din tur: atacantul Gregory Tade, care a marcat 12 goluri. Nici Felgueiras nu mai vrea sa joace la Cluj! 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Ianuarie 2015, 18:28
Data actualizarii: Joi 22 Ianuarie 2015, 19:15

Turcii de la Samsunspor anunta ca s-au inteles cu Gregory Tade, golgheterul lui CFR Cluj.

Anuntul a fost facut de managerul general al echipei turce pe site-ul ajansspor.com.

"Aveam nevoie de un atacant si ne-am inteles cu fotbalistul celor de la CFR Cluj, Gregory Tade si il asteptăm la echipă. Are 28 de ani si a marcat 10 goluri in 12 meciuri de campionat, in acest sezon", a spus Metin Ates.

Tade e asteptat in zilele urmatoare in Turcia pentru a efectua vizita medicala si pentru a semna contractul.

Samsunspor e pe locul 10 in liga a doua din Turcia!
 

PLEACA SI FELGUEIRAS?

Josep Vandellos, avocatul lui Felgueiras de la CFR Cluj, povesteste prin ce situatie incredibila trece jucatorul:

"In primul rand, este important de subliniat ca CFR Cluj are datorii fata de Mario Felgueiras inca din sezonului trecut! Cu alte cuvinte, Mario nu a primit inca niciun salariu pentru anul competitional in curs - inceput in iulie anul trecut - si, mai mult, are inca de primit salarii pentru anul competitional trecut - finalizat in iunie 2014. Deci intarzierile la plata salariilor sale sunt mai mari de 6 luni de zile.", spune acesta pentru Stiridesport.ro

Acesta il acuza pe Iuliu Muresan ca a depasit orice limita prin ultimele sale declaratii. Presedintele de la CFR si-a criticat jucatorii care nu au mai venit la antrenamente pentru ca sunt neplatiti, Tade si Felgueiras.

Iuliu Muresan a declarat pentru ProSport ca: "Nici unul dintre ei nu este liber. Sunt sfatuiti prost de impresari sau de avocati. Chiar daca si-au depus memorii, acestea sunt lucruri de durata. Pana cand o Comisie ii declara liberi sunt jucatorii CFR-ului. Normal ca vom cere penalizarea lor cu 25 la suta din contract pentru ca deja ei au intarziat foarte mult“

"Este surprinzator cum domnul Muresan solicita acum respectarea unui contract pe care clubul pe care il reprezinta l-a incalcat in mod continuu, in ciuda eforturilor si sacrificiilor depuse de Mario Felgueiras de cand a sosit la CFR, cat si mai ales a discretiei acestuia. Pentru ca, din respect fata de club si suporteri, Mario nu a dorit niciodata ca acest conflict sa devina public, insa declaratile facute de domnul Muresan depasesc orice limita!", a replicat avocatul lui Felgueiras.

Modifică setările cookies