Steaua Astra Denis Alibec Eddy Gnohere Gigi Becali Superliga

Transferul lui Alibec nu a picat! Becali: "Maine e ziua decisiva, astept sa ma sune". Steaua face 3 transferuri URIASE in iarna

Anuntat ca fiind deja facut, transferul lui Alibec de la Astra la Steaua nu mai este chiar atat de sigur. Giurgiuvenii s-au razgandit, iar Becali spune ca acestia mai au o oferta pentru atacant.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2016, 19:46
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2016, 19:59

Gigi Becali spune ca transferul lui Alibec nu este in totalitate picat, insa depinde de negocierile pe care Astra le mai poarta cu o echipa din strainatate. Patronul Stelei spune ca Alibec si-a dat acordul pentru mutare, insa nu si Astra, dat fiind ca Dani Coman nu are drept de semnatura.

"Eu cred ca Alibec va mai ajunge la Steaua. El la ora au venit Alibec cu Lovin la mine, am stabilit toate datele, pana la 3 s-au facut actele, a semnat Alibec, a semnat si Argaseala, negocierile erau cu Dani Coman, cum au vrut ei. Cica nu poate sa semneze el, doar Buduru, mi s-a parut dubios dar cine stie. E o mica siretenie care nu ma deranjeaza prea mult. Eu nu cred ca a intervenit Ioan Becali, astea sunt speculatii. 

E dubla semnatura dar nu o sa suspend jucatorul, o sa le cer 20-30.000 ca l-a plimbat pe Argaseala noaptea, nu poti sa plimbi omul asa noaptea. Eu am vorbit cu Buduru, cica nu e cazut nimic, probabil asteapta un raspuns de la aia, e la Praga, cica se duce la Roma dar nu cred. Maine e ultima zi, stie ca Becali e la dispozitia lor.", a spus Gigi Becali.

Despre ce transferuri pregateste in iarna: "Keseru am inteles ca in iarna ramane liber, asa am inteles. El vine la Steaua sa joace din dragoste, de placere, pe 10-15.000. Gnohere cu siguranta, 100% va veni la Steaua, si Keseru. Si Alibec! Vor fi la Steaua toti trei din iarna. Jucam 3-7, trei fundasi si sapte atacanti."

Modifică setările cookies