LAZIO - STEAUA, LIVE VIDEO 20:00 // Asta este marea surpriza pregatita de Dica! Pe cine baga in locul lui Pintilii si planul dezvaluit de Becali: "Teixeira dupa pauza"

LAZIO - STEAUA, LIVE VIDEO 20:00 // Asta este marea surpriza pregatita de Dica! Pe cine baga in locul lui Pintilii si planul dezvaluit de Becali: "Teixeira dupa pauza"

Lazio - Steaua, diseara, 20:00, IN DIRECT la ProTV

Stelistii lui Dica au in fata meciul sezonului. Cel putin meciul sezonului de pana acum! Formatia ros-albastra joaca diseara pe Olimpico din Roma cu gandul la optimile UEFA Europa League. Returul cu Lazio pleaca de la 1-0, dupa victoria obtinuta pe National Arena cu golul marcat de Harlem Gnohere.

Oamenii lui Dica au sustinut aseara un antrenament oficial, dar si conferinta de presa de dinaintea partidei.

La antrenamentul oficial, Dica si-a testat echipa cu care va aborda partida de pe Olimpico.

Ambii Tanase din primul minut

La antrenament, Dica a testat o echipa aproximativ similara cu cea din meciul tur. O singura schimbare a fost consemnata. Cea a lui Pintilii, fotbalist suspendat pentru aceasta partida!

Dica s-a hotarat sa il introduca pe Cristi Tanase in locul lui Pintilii, la mijlocul terenului!

Aparitia lui Tanase la mijloc reprezinta o surpriza, in conditiile in care postul de langa Nedelcu a fost ocupat de Teixeira la meciul tur, dupa pauza.

De altfel, ieri, la Ora Exacta in Sport, patronul Becali a dezvaluit: "Veti vedea, nu vreau sa zic multe. Teixeira o sa intre dupa pauza la mijloc".

Echipa probabila FCSB (4-2-3-1): Vlad – Benzar, Planic, Gaman, Morais – Nedelcu, Cr. Tanase – Man, Budescu, Fl. Tanase - Gnohere

Echipa probabila Lazio (3-5-1-1): Strakosha - Wallace, de Vrij, Caceres -  Basta, Parolo, Lucas Leiva, Luis Alberto, Lulic - Felipe Anderson - Immobile

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT