Au venit banii din drepturile TV: ISB a platit Ligii cele 28 de milioane pentru sezonul viitor, dupa ce cluburile au refuzat diminuarea contractului

Autor: Sport.ro
Luni 15 Iunie 2015, 12:42

	Au venit banii din drepturile TV: ISB a platit Ligii cele 28 de milioane pentru sezonul viitor, dupa ce cluburile au refuzat diminuarea contractului

Dupa doua incercari de a diminua contractul semnat in urma cu mai bine de un an, Intel Sky Broadcast, offshore-ul cu sediul in Malta care detine drepturile de televizare ale Ligii I, a platit banii pentru drepturile TV din sezonul viitor.

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF, sustine ca, din informatiile sale, ISB a platit cele  28 de milioane de euro reprezentant drepturile TV pentru sezonul viitor.

Fostul conducator al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvaluit pentru ProSport ca Intel Sky Boardcast a decis in cele din urma sa achite suma integrala, dupa doua incercari de a diminua contractul, ambele esuate.

"I-am ajutat si eu, indirect, de-asta primesc banii, altfel erau sanse mari sa nu se respecte contractul. Eu stiu ca banii s-au dat, au intrat in contul Ligii, iar Liga ii va da mai departe", a spus Dragomir, citat de ProSport.

"Era normal sa se plateasca, desi contractul s-a facut fara garantii bancare, iar daca nu se dadeau, era deranj mare", a mai spus Dragomir.

ISB a propus o diminuare a contractului semnat in urma cu mai bine de un an, dorind sa plateasca 23,3 milioane euro pe an in loc de 28 de milioane. Propunerea a fost respinsa categoric de cluburile din Liga I, care au dezvaluit ulterior ca au primit o noua oferta din partea RCS/RDS si Telekom, insumand intre 25 si 28 de milioane de euro anual.

Primele 60.000 de doze de vaccin Johnson&Johnson au ajuns în România
BRAT
Modifică setările cookies