Jose Mourinho Chelsea Liga 1

Ultima aroganta a lui Mourinho catre Arsenal, Manchester United si Manchester City la sarbatoarea de titlu a lui Chelsea

Mourinho nu si-a uitat marile rivale din Anglia la petrecerea de titlu a lui Chelsea.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Mai 2015, 10:06
Data actualizarii: Miercuri 27 Mai 2015, 10:06

Acesta lansat mai multe sageti catre Arsenal, United si City, explicandu-le cat de simplu i-a fost lui Chelsea sa castige titlul in 2015.

"Jucatorii mei nu au primit respectul cuvenit in acest sezon. Eu asta simt, dar acum rtebuie sa ne bucuram de acest moment"

"Asta este un joc cu doua puncte cheie, iar unul dintre ele este sa joci fara minge. O echipa care joaca mult cu mingea, are posesia, dar nu marcheaza nici nu face puncte"

"Au intrebat la FIFA daca pot castiga asa, dar cica nu e posibil. Nu este esential sa ai posesie pentru a castigat un meci sau titluri"

"Mai sunt si echipele care au un singur scop. Ei marcheaza multe goluri, cu toti jucatorii, din toate pozitiile. Si marcheaza... si marcheaza... si marcheaza. Si ei s-au dus la FIFA si au intrebat daca pot castiga asa titluri, dar cica nici asa nu poti"

"Apoi mai sunt echipele care marcheaza, dar si primesc. Si marcheaza goluri superbe, pentru ca apoi sa vina autobaza si sa nu mai reuseasca nimic"

"In final, mai este echipa care vrea sa joace cu reguli normale si care stie ca in fotbal e un singur scop: sa marchezi cu un gol mai mult decat adversarul. Cel mai simplu e sa nu incasezi si sa marchezi o singura data", a declarat Mourinho.

Modifică setările cookies