Liga 1

Nu e Reghe! U Cluj are sanse minime sa-l convinga pe fostul stelist si s-a orientat catre un dinamovist! Cine a favorit sa-i ia locul lui Ogararu

•George Ogararu a primit un ultimatum din partea conducerii Universitatii Cluj dupa infrangerea suferita cu ASA Targu Mures (0-3). Daca nu va reusi sa readuca echipa pe linia de plutire, acesta va fi inlocuit
•Sefii Universitatii au gasit deja o varianta

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Februarie 2015, 15:27
Data actualizarii: Miercuri 25 Februarie 2015, 15:39

Conducerea Universitatii Cluj nu mai are rabdare cu Ogararu. Invinsi cu 0-3 de ASA Targu Mures in weekend, clujenii i-au dat un ultimatum lui George Ogararu, transmitandu-i ca meciurile cu Dinamo, CFR Cluj (Cupa Romaniei) si Chiajna trebuie castigate.

Daca echipa nu va performa nici in urmatoarele partide, sefii lui U Cluj sunt gata sa-l schimbe pe Ogararu.

De altfel, acestia au gasit si un posibil inlocuitor, presedintele Vlad Munteanu oprindu-se asupra lui Adrian Mihalcea (38 de ani).

Mihalcea a pregatit-o ultima data pe Unirea Slbozia, echipa care se va retrage din Liga a II-a din cauza problemelor financiare (DETALII AICI).

Astfel, scenariul sosirii lui Laurentiu Reghecampf pare sa devina definitiv un caz inchis. In ciuda prieteniei cu Florian Walter, Reghecampf este considerat un antrenor mult prea scump.

Modifică setările cookies